Vedete din Romania

# drama vladuta lupau #vladuta lupau

Prin ce a trecut Vladuta Lupau. Vedeta a povestit totul despre experienta neplacuta pe care a avut-o de curand

Vladuta Lupau abia asteapta sa isi stranga bebelusul in brate. Vedeta este insarcinata si traieste cele mai frumoase clipe alaturi de partenerul ei, jucatorul de fotbal Adrian Rus. Cei doi asteapta un baietel, insa frumoasa artista le-a povestit totul fanilor despre experienta ei neplacuta.

 

Vladuta Lupau: “Eram si eu panicata”

Vladuta Lupau o sa devina mamica unui baietel, astfel ca aceasta este extrem de grijulie. Vedeta s-a decis, intr-o dimineata, sa isi faca programare la doctor pentru a verifica daca totul este in regula. Totusi, experienta cu respectivul medic nu a fost una chiar asa de placuta.

„Am o experienta super naspa, de acum cateva saptamani, din Bucuresti. Am vrut sa vad daca misca, daca e acolo, mi se parea mie ca n-am burta dimineata. Am luat-o si eu la razna, eram si eu panicata. Mi-am facut o programare.”, a povestit Vlăduța Lupău.

“A vorbit si urat”

Cunoscuta artista a recunoscut ca medicul i-a vorbit urat, chiar daca a platit foarte multi bani pentru respectiva programare. Vladuta Lupau le-a spus fanilor ca este extrem de important ca doctorul care monitorizeaza sarcina sa fie extrem de atent.

„Ajung acolo, medicul nu avea halat. Nu mi-a explicat nimic, doar daca il mai intrebam eu ceva din ce mai stiam. Mi-a luat si o caruta de bani, vreo 500 de lei, ceea ce, pentru o femeie de rand, mi se pare mult. A vorbit si urat si flegmatic cu mine.

Mi-a zis si sexul bebelusului, poate eu nu-l stiam sau nu doream sa-l stiu. Ma gandeam ca, daca dai peste unul de-ala, n-ai nicio sansa sa afli daca ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ti monitorizeaza sarcina.”, a povestit ea in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare