Vedete din Romania

#alex dobrescu #declaratii #cristina cioran #despartire

Primele declaratii ale lui Alex Dobrescu despre despartirea de Cristina Cioran, dupa ce vedeta sustine ca a fost amenintata

Desi parea ca au o relatie perfecta, Cristina Cioran si Alex Dpbrescu, barbatul alaturi de care o fetita, s-au despartit recent.

 

Relatia Cristinei Cioran cu tatal copilului ei nu s-a terminat tocmai intr-un mod placut, vedeta sustinand ca a fost amenintata si santajata. De altfel, cu aceste acuzatii a si anuntat desparirea in mediul online.

„Cand un barbat nu accepta o despartire… Iata ce face! Santaj… Amenintari … Minciuni. Imi dau seama cat e de amuzant pentru toata lumea… si pentru mine. Asa barbat? Dar toate trec… mai e putin”, a scris Cristina Cioran pe retelele de socializare.

Reactia lui Alex Dobrescu nu a intarziat sa apara, sustinand ca el inca se gandeste la casatorie. „Ma simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discutii cu mine. A avut doar cu ea singura, nu v-ati uitat la acele mesaje pe care le-a postat? A fost doar un monolog cu ea insasi. Eu vreau si acum sa ma casatoresc cu ea, dar nu ai vazut cum imi vorbeste? Ma comport asa pentru ca am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Pentru aceeasi sursa, Cristina Cioran a confirmat ca s-au despartit si ca nu are nimic de spus despre declaratiile fostului ei iubit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare