Vedete din Romania

#adrian iovan #vedete intern # accident apuseni #cauze accident

Primele concluzii ale specialistilor in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Specialistii de la Centrul de Investigare si Analiza au ridicat joi seara epava avionului in care si-au pierdut viata doua persoane, medicul rezident Aura Ion si pilotul Adrian Iovan.  Prima concluzie la care au ajuns anchetatorii a fost aceea ca antena ce se afla pozitionata pe partea dreapta a avionului si prin care se emitea semnal catre satelit s-a rupt.

Deocamdata nu se stie  daca aceasta a fost rupta inainte sau dupa impact. Cea de-a doua antena a fost gasit intreaga si a fost luata pentru mai multe investigatii, potrivit stirileprotv.ro.

"Una dintre antene am gasit-o rupta, nu pot sa va spun daca aceasta antena s-a rupt inainte sau la impact. Cealalta o am intreaga, o am sigilata. Am demontat tot sistemul de cablaj, statii, microfon, difuzor acustic, toate erau in stare de functionare la momentul in care eu le-am decuplat, a doua zi. Decuplarea sistemului a fost incercata de reprezentantul ISU care a ajuns la locul accidentului in noaptea de luni.

Dansul a fost cel care, in incercarea de a decupla tot ceea ce inseamna sistem electric de pe epava, a incercat sa taie firele ca sa intrerupa acel sistem de avertizare, a decuplat bateria de acumulare, dar nu a stiut ca acest sistem are o baterie interna care, chiar daca se decupleaza tot ceea ce inseamna energie de la bord, ramane cuplat, ramane in avertizare pana va fi decuplat", a declarat Sorin Cimpoieru, expert CIAS.

Specialistii au declarat ca inca nu pot spune cu exactitate cauzele accidentului, insa iau in calcul si o posibila eroare de pilotaj.

Citeste si: Relatii bizare din showbizul romanesc

Case de lux: ti-ar placea sa locuiesti in fosta vila a lui John Lennon?

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare