Vedete din Romania

#Ivana Trump #Melania Trump #prima doamna #donald trump

Prima sotie a lui Donald Trump catre Melania: ”Eu sunt Prima Doamna!”

A inceput razboiul declaratiilor publice dintre Ivana Trump, fosta sotie a presedintelui SUA, si Melania, actuala Prima Doamna!

Ivana Trump, prima sotie a presedintelui Donald Trump, si-a atribuit titlul de ”Prima Doamna” in timp ce promova cartea ”Raising Trump” „Am numarul direct de la Casa Alba dar nu vreau sa-l sun pentru ca Melania este acolo”, a explicat ea, intrebata daca mai discuta cu fostul ei sot. „si nu vreau sa creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru ca, practic, sunt prima sotie a lui Trump. OK? Sunt Prima doamna, OK?”, a adaugat Ivana Trump.

Ivana a tinut sa precizeze ca ar fi fost mult mai potrivita pentru rolul de Prima Doamna decat Melania, dar ca, pe ea, ar plictisi-o sederea la Casa Alba. ”E bine ca e ea si nu sunt eu. Eu as fi urat Washington-ul. Pot sa tin un discurs timp de 45 de minute fara un prompter? Cu siguranta! Pot sa citesc un contract? Pot negocia? Ma pot ocupa de vizitatori oficiali? Desigur! Dar nu mi-ar placea sa fiu acolo. Imi iubesc libertatea!”, a mai declarat Ivana Trump.

Replica Melaniei Trump nu a intarziat sa apara, prin vocea purtatoarei ei de cuvant, Stephanie Grisham. ”Melaniei Trump ii place sa traiasca la Washington si este onorata de rolul sau de Prima doamna a SUA. Ea are intentia de a-si utiliza titlul si rolul sau pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde carti. Nu exista, in mod clar, niciun fundament pentru aceasta declaratie din partea unei foste sotii. Nu este, din pacate, decat zgomot, pentru a atrage atentia si a-si servi propriile interese”, a declarat purtatoarea de cuvant.

Sursa foto: Hepta
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului