Vedete din Romania

# florin pastrama #brigitte pastrama #insarcinata #divort

Prima reactie a lui Brigitte despre divortul de Florin Pastrama: "Incerc sa raman insarcinata pe cale naturala"

Dupa casnicia zbuciumata si divortul de Ilie Nastase, Brigitte si-a gasit alinarea in bratele lui Florin Pastrama. Cei doi s-au cunoscut la un show de televiziune, unde au fost concurenti, iar dupa numai cateva luni au devenit sot si sotie.

In ultima perioada, in presa au aparut zvonuri care sustineau ca Brigitte si sotul sau ar fi in pragul divortului. Surse din preajma cuplului au povestit ca cei doi mai sunt impreuna doar pentru afacerea pe care o detin, o saormerie deschisa pe banii  fostei sotii a lui Ilie Nastase.
Dupa aceste zvonuri, Brigitte a facut lumina si a spus ca nu se pune problema unui divort, ba mai mult incearca sa ramana insarcinata pe cale naturala.

"Nu, nu divortam. Sunt niste aberatii. Noi nu avem nicio problema. Cum sa divortam? Eu si Florin suntem impreuna 24/24. Ne ințelegem foarte bine. De cand stam acasa ne petrecem timpul si mai mult cu copiii, gatim. Incercam in continuare sa facem un copil. Incerc sa raman insarcinata pe cale naturala si asta se va intampla doar cu voia Domnului," a marturist Brigitte in exclusivitate pentru revista VIVA!

Brigitte a pierdut copilul lui Florin Pastrama

Brigitte si Florin Pastrama isi doresc foarte mult sa devina parinti si pentru asta au apelat la fertilizarea in vitro. Dar, din pacate, Brigitte a pierdut sarcina in timpul unei vacante in Turcia.

Brigitte a explicat si de ce vrea sa renunte la saormerie, pe care sotul sau a scos-o la vanzare pentru 57.000 de euro.

"Eu vreau sa vindem shaormeria pentru ca mi-a placut perioada asta cat am stat acasa. Am avut timp sa stau la piscina, am avut timp sa gatesc, sa stau mai mult cu copiii. Sunt locuri in casa in care eu nu intrasem. Stateam la shaormerie de la 10 dimineata la 11 noaptea si nu mai vreau. M-am gandit sa vand, pentru ca vreau viata de familie. Am muncit atatia ani pentru confort si nu mai aveam timp. Eu nu sunt angajata lui Florin cum s-a scris. Este spatiul lui, iar eu m-am gandit sa facem cumva sa exploatam spatiul acesta. Noi avem 50-50 in afacerea asta," a adaugat Brigitte Pastrama.

Sursa: VIVA!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare