Vedete din Romania

#monica petrica #emisiune #dans #Romania danseaza #Prim-balerina

Prim-balerina Monica Petrica va juriza "Romania danseaza"

Monica Petrica, prim-balerina a Operei Romane, va face parte din juriul show-ului "Romania danseaza", ce va fi difuzat la Antena 1 din aceasta primavara. Artista va juriza alaturi de cantaretul CRBL si actorul de comedie Mihai Bendeac.

Romanii vor putea viziona din primavara un nou show de dans la Antena 1, pe langa deja binecunoscuta emisiune-concurs "Dansez pentru tine" de la Pro TV. Noul concurs de talente se numeste "Romania danseaza" si va fi prezentat de Jorge, care a castigat cel de-al doilea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", difuzat tot de Antena 1 in 2012.

Monica Petrica este incantata de propunerea producatorilor si spune ca va fi pentru prima oara cand va aparea pe micul ecran:

"Imi place foarte mult aceasta provocare. Este pentru prima data cand pasesc dincolo de scena, in calitate de membru al unui juriu si ma intereseaza aceasta latura. Sunt onorata sa fiu in aceasta echipa", a marurisit Monica Petrica.

Artista a dezvaluit, de asemenea, si cateva dintre pretentiile juriului de la viitorii concurenti "Romania Danseaza".

"Noi ne dorim sa vedem toate genurile de oameni. Ideea este sa ii vedem ca vin cu placere si ca danseaza cu placere. Nu cautam oameni perfecti! Vrem sa vedem intentiile si dorintele lor. Vrem sa vedem o latura frumoasa a dansului."

Sursa foto: pmircescu.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului