Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #silviu prigoana #sarcina #copil

Prigoana: "Daca se umbla la indemnizatii, ii cer Adrianei sa faca avort!"

Silviu Prigoana nu s-a sfiit sa glumeasca pe seama reducerii indemnizatiei de crestere a copilului, invitat in emisiunea "Happy Hour".

Senatorul PDL a fost invitat de catre Catalin Maruta pentru a vorbi de sarcina Adrianei Bahmuteanu , care a aflat chiar de ziua ei ca asteapta un copil.

"Acuma o sa vorbesc cu Adriana, ca daca se umbla la indemnizatiile de mama, o sa-i cer imperativ sa faca avort. Pai cu ce tinem copilul ala?", a glumit Silviu Prigoana, fara sa tina seama de gravitatea situatiei financiare a unor mame din Romania.

Sotul Adrianei Bahmuteanu a lasat apoi gluma si a explicat parerea lui despre cresterea unui copil: se poate si fara bani !

"Copiii cresc singuri. E o falsa impresie ca un copil creste cu bani. Eu am avut o copilarie extrem de fericita. Daca ma nasteam acum, tata avea o problema. Pai ce, crezi ca mai ieseam dintr-un jucarii ? Ma prindeam de un raft si gata, la revedere . Eu aveam jucarii de tabla. M-am taiat de doua ori la degete si nu mi-a mai trebuit jucarii. Stiind ca nu exista altceva, eram foarte fericit. Raiul, consideram eu pe vremea aia, era la bunica acasa, unde mi se faceau de toate ", a povestit Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu a aflat de sarcina chiar in ziua in care a implinit 36 de ani. Ea a mai suferit pana o pierdere de sarcina, inainte sa-l nasca pe Maximus, al treilea fiu al lui Silviu Prigoana.

 

Citeste si

Bahmu crede ca si-a pierdut copilul pentru ca i s-au facut farmece

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare