Vedete din Romania

# luca calinescu # sinucidere luca calinescu #fiu florin calinescu #roaccutane

Posibile motive pentru care Luca Calinescu s-a sinucis

Florin Calinescu nu isi poate reveni din soc, de cand a aflat ca fiul sau cel mic, Luca (24 ani) s-a spanzurat intr-o camera de hotel la Praga.

Parintele indurerat refuza orice dialog cu cei din jur si se rezuma sa repete mecanic: "Nu inteleg. Nu inteleg de ce", dupa cum declara prietenii sai.

Singura explicatie pe care membrii familiei o gasesc pentru gestul tanarului este aceea ca baiatul si-a dorit foarte tare sa-si intalneasca mama, care a murit de cancer in urma cu sapte ani. Din acel moment, Luca a apelat la tratamentul cu antidepresive.

Apropiatii familiei Calinescu precizeaza ca, pe langa pilulele antidepresive, fiul lui Florin Calinescu lua si un medicament contra acneei. Este vorba despre controversatul Roaccutane, care are printre efectele secundare tulburari de comportamanet, depresie si crize.

"Inainte de a fi prescris medicamentul Roaccutane, doctorul ar trebui sa intrebe pacientul despre eventualele tulburari", a declarat un specialist pentru ziarul Libertatea.

Totodata, psihologul Hanibal Dumitrascu subliniaza ca pentru copiii vedetelor este foarte dificil sa isi gaseasca un rol in viata si fiindca se afla in umbra parintilor, pot cadea in depresie.

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare