Vedete din Romania

#Marian Godina #vedete intern #mihai gainusa #showbiz #serban huidu

Politistul Marian Godina, catre Serban Huidu: "Gainusa te-a lasat balta pentru a avea grija de imaginea lui"

Spiritele s-au incins pe retele de socializare, dupa o interventie a politistilor care au retinut o femeie ce a trecut pe rosu si a refuzat sa le legitimeze. Femeia a fost incatusata cu forta, iar la operatiune au participat 12 politisti. Reactiile pro si contro nu au lipsit! Politistul Marian Godina le-a luat apararea colegilor, iar de aici pana la reactii acide nu a mai fost decat un pas!

E ingrijorator ce se intampla in aceste imagini. E ingrijorator ca din gloata de gura-casca adunati ca la urs, nu am auzit macar unul care, punandu-si putin neuronii la munca, sa gandeasca obiectiv, sa ia partea politistilor si sa realizeze ca acolo, o persoana incalcase legea. Si cand spun ca incalcase legea, nu ma refer doar la faptul ca traversase pe rosu, ci la refuzul acesteia de a prezenta un act de identitate sau de a furniza verbal date pentru stabilirea identitatii.
Pentru asta a fost condusa la sediu, iar pentru ca s-a impotrivit a fost incatusata, nu pentru ca a traversat aiurea. Pentru traversare ar fi primit cel mult o amenda de 125 de lei sau poate chiar un avertisment si acest intreg circ nu ar fi mai avut loc", a scris pe Facebook Marian Godina.


Explicatiile politistului l-au determinat pe prezentatorul tv Mihai Gainusa sa-si exprime punctul de vedere.

Replica acida a lui Godina nu a intarziat sa apara. El i-a amintit lui Gainusa, cu aceasta ocazie, de accidentul facut de Huidu, in care si-au pierdut viata trei oameni.

„(…) O sa iti dau un raspuns, Mihai. Nu ca l-ai merita, dar mie, probabil din egoism, imi place sa donez. Draga Mihai, o sa incep cu asta: daca as fi fost in locul tau si l-as fi avut coleg pe serban Huidu atâtia ani, din decenta si din bun simt, nu mi-as fi mai dat cu parerea in veci pe o tema rutiera. stii tu… p-acolo… pe la Timisul de Jos. Unde era justitiarul din tine atunci, sa explice cum sta treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am vazut cu ochii mei cadavrele intinse pe asfalt si eu l-am dus pe colegul tau la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu masina de politie pe omul care cu ceva timp inainte de accidentul acela (n.r serban Huidu), ramasese fara permis pentru ca facuse o depasire cam in aceeasi zona. Nu mai inceta apoi cu denigrarile la adresa colegului meu care ii retinuse permisul si chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care il va filma pe acel coleg luând spaga. Apoi… karma!

Ce bine era daca ar fi fost un coleg iarasi acolo care sa il opreasca inainte de a comite acel accident! Acum vad ca tu esti cel cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare. Ai grija la karma. Sa nu dai peste vreo tanti care traverseaza pe rosu si care prin tipete si vaicareli sa atraga simpatia unor martori care sa spuna ca au vazut-o traversând pe verde. Ai mai fi tu atunci asa milos si justitiar? Ca persoana publica ce esti, ar trebui sa nu instigi vreodata la nerespectarea legii. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel „bey” pentru a da impresia ca esti destept. E doar o impresie. Mie nu-mi pari, sincer. Dupa ce ti-am citit textul, banuiam deja ca nu prea poti multe, dar când ti-am citit si comentariile, m-am convins.

Amintit in discutia celor doi, Serban Huidu si-a spus pasul.

„Am citit cu mare parere de rau raspunsul lui Marian dat fostului coleg Gainusa. Cum sunt bagat in discutie, as face câteva precizari:

1. Când se termina argumentele, se aduce in discutie cazul Huidu. Eu cred ca Marian are argumente, iar aceasta abordare facila nu e onoranta. in plus, Gainusa nu conducea cu mine masina atunci si a plecat din Cronica atunci când i s-a terminat contractul. Deci „s-a lepadat” de prietenia noastra! Nu e corect pentru el sa ii faci un ca asta, Marian!

2. Confirm ca Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat sa precizeze comportamentul. Pâna când i-am zis: „Ia pistolul si trage-mi un glont in cap!”. Raspunsul lui a fost prompt: „Daca as putea, asa as face!”. Evident, si-a cerut scuze. Credea ca sunt baut.

  1. Va mai spun ceva: mie imi place Marian Godina si am avut o discutie cu el in urma cu aproape doi ani, când i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrica cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a iesit din cauza sefilor Politiei Române care nu au fost de acord cu ideea. Dar daca se intâmpla si era coleg cu subsemnatul?”, a scris Serban Huidu.

Politistul a tinut sa-si ceara scuze pentru comportament si a facut si o serie de comentarii referitoare la prietenia dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa.

"Şerban, mie îmi pare rău că ai avut lângă tine un prieten care te-a lăsat baltă pentru a avea grijă de imaginea lui. Imagine pe care o avea tot datorită ție.
Îmi pare rău pentru cuvintele dure pe care ți le-am spus în ziua aia urâtă, atunci când recun
osc că am acționat sub imperiul emoțiilor şi, în prostia mea, am crezut de cuviință să îți țin morală, deşi erai la pământ. Îmi pare rău că eşti nevoit să suporți injuriile unor oameni care nu-s capabili să înțeleagă că un accident rutier se comite din culpă, nu cu intenție.
Mă bucur că am avut ocazia să îți cer scuze personal şi îmi cer scuze încă o dată şi aici. Dacă îți aminteşti, când ne-am despărțit la spital, ți-am strâns mâna şi ți-am zis să fii tare. Te-ai uitat în ochii mei şi nu-mi mai dădeai drumul la mână. Privirea aia a ta m-a urmărit mult timp şi a fost pedeapsa ce am primit-o pentru felul în care ți-am vorbit în primă fază. Din păcate, ne place să credem că nouă nu ni se poate întâmpla. Eu sper să nu trec vreodată prin ce ai trecut tu. Dacă vreodată te voi putea ajuta cu ceva, o voi face cu mare drag!", a scris politistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare