Vedete din Romania

#pink #fiica pink #cantareata pink

Pink sustine ca fiica sa, in varsta de 13 luni are capacitati paranormale

Cantareata americana Pink este convinsa de faptul ca fiica sa, Willow, in varsta de numai 13 luni, are capacitati paranormale si poate sa comunice cu persoanele decedate.

"Da, sigur! Ea vede spirite tot timpul. Cred ca bebelusii pot vedea spirite, iar Willow a incercat sa ofere biscuiti unei astfel de prezente care se afla in fata ei, spre care a ras de mai multe ori in ultimele sase luni", a declarat cantareata intr-un interviu.

Totodata, artista a povestit ca micutei sale ii place sa imparta lucrurile cu alti copii, dar, daca este refuzata, devine violenta:

"Willow se descurca bine cand vine vorba sa imparta cu ceilalti, dar daca unul dintre copii nu vrea sa ia jucaria pe care i-o ofera, atunci ea il bate in cap pe acel copil cu jucaria respectiva".

Pink si sotul sau, Carey Hart s-au casatorit in ianuarie 2006, iar, in februarie 2008 cei doi au trecut printr-un moment mai tensionat si au decis sa ia o pauza. Totusi, Pink si sotul ei s-au impacat in 2009, iar pe 2 iunie 2011 s-a nascut fiica lor, Willow Sage.

Sursa foto: topnews.in
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului