Vedete din Romania

Pink divorteaza

Casatoria dintre cantareata pop Pink si sotul ei, pilotul de curse de motocross Carey Hart , s-a incheiat dupa o perioada fericita de 2 ani, relateaza publicatia americana People. “Pink si Carey Hart s-au despartit. Aceasta decizie a fost luata fiind prieteni si aratandu-si respectul si dragostea unul fata de celalalt. In timp ce casnicia lor s-a incheiat, prietenia dintre ei nu a fost niciodata mai puternica.”, a declarat reprezentantul vedetei pop.

Prima despartire oficiala

Pink, in varsta de 28 de ani si Hart, in varsta de 32 de ani, au mai mai trecut printr-o despartire. Relatia lor care a inceput in 2001 a fost intrerupta pe parcursul anului 2003. Insa aceasta cearta a fost data uitarii in 2005 cand Pink s-a impacat cu Carey.

Nunta in Costa Rica

Ei s-au casatorit in ianuarie 2006, ceremonia avand loc in Costa Rica alaturi de 100 de invitati, printre acestia numarandu-se si Lisa Marie Presley . Desi in august 2007 presa americana relata ca mariajul dintre vedeta pop si motociclist are dificultati, Carey a negat declarand ca “sunt doar zvonuri nebazate pe realitate”. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului