Vedete din Romania

#doctorul Cristian Andrei #Philipp Plein #vedete intern #madalina ghenea #showbiz

Philipp Plein, “complexat de ceilalti barbati care au trecut prin viata Madalinei Ghenea”

La doua saptamani de la despartirea Madalinei Ghenea de designerul Philipp Plein, subiectul inca starneste interes.

Povestea de dragoste dintre Madalina Ghenea si Philipp Plein a durat doar 38 de zile, insa cei doi vor purta pe veci, pe corpurile lor, urmele acestei relatii, prin prisma tatauajelor pe care si le-au facut!

Doctorul Cristian Andrei l-a analizat pe fostul iubit al Madalinei Ghenea si a creionat profilul psihologic al acestuia. “Ceea ce face el este similar cu gestul unui caine care trece prin parc, simte mirosul unui alt caine si marcheaza acel copac cu urina. In mintea lui s-a declansat ceva si simte nevoia sa-si marcheze locul. In realitate, asta inseamna ca exista un complex al sau fata de ceilalti barbati care au trecut prin viata ei si ar vrea ca ea sa fie definitiv a lui. Mesajul e insa pentru ceilalti barbati, nu pentru ea!”, a declarat doctorul Cristian Andrei pentru wowbiz.ro.

n cazul Madalinei Ghenea situatia este cu totul alta. "Faptul ca Madalina a acceptat sa isi tatueze pe gat numele iubitului indica faptul ca ea este in cautarea unei apartenente, ca vrea sa fie a cuiva. Madalina Ghenea traieste o drama. Spuneti ca cei doi (n.r. Madalina si Philipp Plein) au avut o impacare de 2 zile si ulterior s-au despartit definitiv. In astfel de cazuri, de cele mai multe ori femeia este cea care trage de barbat ca sa se impace. Cat despre tatuajul permanent, inevitabil noi toti purtam pe corp semne lasate de fostii parteneri. Important este insa sa nu regretam gestul facut”, a mai spus psihologul Cristian Andrei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului