Vedete din Romania

#petru mircea #madalina manole #ion manole

Petru Mircea risca 8 ani de inchisoare pentru port ilegal de arma

Petru Mircea , fostul sot al Madalinei Manole, risca pana la 8 ani de inchisoare pentru ca nu a predat autoritatilor pistolul cantaretei, dupa moartea acesteia.

Mircea ar putea fi acuzat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, infractiune pedepsita cu inchisoare de la 2 la 8 ani.

Certificatul de succesiune emis in 8 octombrie, arata ca printre lucrurile Madalinei se afla si un pistol, cumparat de vedeta in martie 2009.

Madalina Manole avea permis port-arma, insa Petru nu are. Potrvit legii, el ar fi trebuit sa predea arma de foc autoritatilor la maxim 15 zile de la moartea sotiei.

Pistolul marca Walther, calibru 9 mm, i-ar putea aduce acum necazuri lui Petru, in cazul in care autoritatile decid sa-l puna sub acuzare, potrivit Libertatea.

 

"Fetita mea nu a muncit pentru golanul ala si fufa lui!"

 

Dupa publicarea pozelor cu Petru Mircea si o femeie blonda, Ion Manole , tatal Madalinei, si-a atacat iar fostul ginere .

"Am vazut in ziar fotografiile cu Puiu si acea femeie blonda care s-a mutat acum in casa copilei mele. Nu aveam asteptari prea mari de la el, dar nici asa nu credeam ca va fi (...) Cred ca o cunoaste de mai demult, probabil ca nu murise inca Madalina. Nu a venit ea acum de mila lui si s-a mutat la el. Nu o cunosc, am mai vazut-o doar la cimitir. O sa incerc sa aflu cine este, pentru ca ma doare sufletul. Fetita mea nu a muncit pentru golanul ala si fufa lui!", a declarat tatal Madalinei Manole pentru Cancan.

Petru Mircea a explicat, la "Happy Hour", ca femeia blonda este doar o prietena de familie, care i-a fost alaturi dupa moartea Madalinei. 

"Am promis ca nu mai apar, dar ea a insistat sa ies si sa spun ca suntem prieteni de familie. Nu intereseaza pe nimeni daca este casatorita, nu trebuie sa ma disculp in fata nimanui, imi este apropiata asa cum foarte putini imi sunt", a spus Petru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului