Vedete din Romania

#madalina manole #petru mircea #droguri

Petru Mircea, despre Madalina Manole: "Mi-am riscat libertatea sa-i procur ei droguri"

Parintii Madalinei Manole au intrat in posesia unor inregistrari audio care ar putea schimba complet cursul anchetei in cazul sinuciderii artistei.

"Mi-am riscat libertatea sa-i procur ei droguri", spune Petru Mircea in inregistrarea de doua minute pe care Ion si Eugenia Manole au obtinut-o de la un barbat neidentificat.

Parintii cantaretei vor incerca, cu ajutorul politistilor judiciaristi, sa-l identifice pe barbatul care le-a oferit inregistrarea.

Tatal Madalinei a fost socat de ipoteza ca fiica sa s-ar fi drogat si Petru i-ar fi procurat substantele ilegale. Ion Manole crede ca aceasta dezvaluire redeschide si problema custodiei.

"Daca este adevarat, va fi vai de capul lui - ii plang de mila si atunci o sa pun problema altfel, pentru ca un copilas care este nepotelul nostru nu poate sa aiba un asemenea tata!", ar fi spus tatal Madalinei, potrivit avocatului Dan Barbuceanu, citat de ring.

Alta afirmatie a lui Petru din inregistrare ridica si mai multe intrebari "Daca scorpia de ma-sa nu se potoleste pana la sfarsitul lui septembrie, voi pune doi moldoveni de-ai mei s-o termine“, ar mai fi spus Petru Mircea, potrivit avocatului parintilor Madalinei.

Parintii Madalinei au ascultat inregistrarea de la un necunoscut care s-a prezentat "Dragos", care le-ar fi spus ca "s-a saturat de magariile lui Puiu". Barbatul ar fi participat la inmormantarea Madalinei, astfel ca familia spera ca el va putea fi identificat rapid de anchetatori pentru a prezenta inregistrarea la dosar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare