Vedete din Romania

#scandal #petru mircea #madalina manole

Petru Mircea catre mama Madalinei Manole: "E casa mea, fac ce vreau aici!"

Parintii Madalinei Manole il ataca din nou pe ginerele lor, Petru Mircea. Eugenia Manole spune ca sotul fiicei ei a bruscat-o verbal, iar tatal Madalinei crede ca Petru ar fi cumparat otrava cu care artista s-a sinucis.

Mama Madalinei spune ca ginerele i-a aruncat cuvinte grele: “Folosea fraze precum: e casa mea, fac ce vreau aici!”.

Ion si Eugenia Manole sustin ca Petru nu a vrut niciodata sa plece in vacanta cu sotia lui. Desi Madalina ar fi scos 10.000 de euro din banca pentru a pleca din tara alaturi de sotul ei, el ar fi refuzat-o. Soacra Madalinei a intervenit si a sustinut si ea ca Petru are serviciu si nu trebuie sa plece in vacanta, au povestit parintii Madalinei in emisiunea "Acces Direct".

Parintii Madalinei spun ca este foarte ciudat ca Petru a gasit abia acum scrisoarea lasata de Madalina inainte sa-si ia viata .

"Unde a gasit ulterior scrisoarea? A fost pe calorifer, langa teancul de hartii, unde? Cum poti sa gasesti scrisoare dupa atata timp de la moartea Madalinei? De-aia a inchis el acasa si noi n-am avut acces acolo", au spus Eugenia si Ion Manole .

 

"Te voi strivi ca pe un sarpe"

 

Ion Manole vrea ca Petru sa fie pedepsit pentru moartea Madalinei si este dispus sa faca dreptate singur, daca justitia nu-i va oferi

"Cat voi mai trai, mie nu-mi va mai fi bine cu fata mea in groapa. Te voi strivi ca pe un sarpe. Daca justitia te iarta, eu nu te iert", a spus tatal indurerat.

Parintele Madalinei a lansat chiar ipoteza ca Petru ar fi comandat recipientul de Furadan, deoarece ii marturisise socrului sau ca este in cautarea unui remediu pentru problemele create de buruieni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului