Vedete din Romania

#oana zavoranu #scandal #razboi #pepe

Pepe vrea sa ingroape securea razboiului in scandalul cu fosta sotie

Pepe vrea sa dea uitarii scandalul cu fosta sa sotie, Oana Zavoranu, si crede ca isi pot rezolva problemele pe cale amiabila.

Cantaretul sustine ca s-a saturat de procese si mizeaza pe faptul ca Oana are un suflet bun si poate trece peste scandalurile din ultimii doi ani. Pepe ii cere fostei sotii sa cedeze dreptul de proprietate asupra unei camere din fosta lor locuinta.

"Aceasta problema vreau sa o rezolvam pe cale amiabila. As putea sa o dau in judecata si as castiga repede, pentru ca nu este decat o formalitate, dar nu-mi doresc asta. Nu are rost! Oana este o fata buna si stiu ca va intelege. Asadar, Oana te rog frumos sa-mi dai camera care a fost obiectul partajului de dinainte de divort", i-a transmis cantaretul fostei sotii prin intermediul publicatiei CanCan.

Camera despre care vorbeste Pepe este invecinata cu apartamentul artistului si a fost cumparata in timpul casniciei sale cu Oana. Dupa divort, camera respectiva trebuia impartita intre fostii soti, insa Oana Zavoranu a acceptat sa o cedeze in schimbul masinii si firmei. Cu toate acestea, Oana Zavoranu nu a semnat intelegera.

Sursa foto:paginademedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului