Vedete din Romania

#complice #pepe #cerere in casatorie

Pepe, complice la o cerere in casatorie rupta din filme. Iata ce a facut artistul

Pepe a fost complicele unei cereri in casatorie inedita. Evenimentul a avut loc pe holurile Facultatii de Ingineri si Managementul Sistemelor Tehnologice din Bucuresti, unde cei doi indragostiti studiaza.

In timpul unei pauze, intre cursuri, Lupu Constantin, unul dintre studentii facultatii si-a surprins prietena cu o invitatie la dans in mijlocul colegilor.

Piesa pe care cei doi au dansat a fost "Numai Iubirea", nimeni dintre cei prezenti in afara de tanarul student dar si de domnul decan care a complotat impreuna cu el tot momentul nestiind ce avea sa se intample in legatura cu melodia. Pe refrenul piesei, dintre studenti, si-a facut aparitia chiar Pepe si de acolo lucrurile au explodat.

Totul a culminat cu momentul in care tanarul a cerut-o de sotie in genunchi iar Valentina a spus, probabil, cel mai important "Da" din viata ei. Pepe i-a felicitat pe cei doi, le-a multumit tuturor studentilor prezenti pentru atmosfera incendiara pe care au creat-o si a incercat sa ii convinga sa se reintoarca la cursuri. Inevitabila sesiune de autografe ce a urmat le-a adus insa unora dintre ei, cel putin, o insemnare de intarziere nemotivata.

"Desi am aflat destul de tarziu detalii, cele mai importante zic eu, despre "concertul" pe care urma sa il am la Politehnica, la IMST, mi s-a parut extraordinara ideea si bineinteles ca am acceptat. Acolo unde exista iubire, pasiune, sentimente intense, in principiu, nu mai conteaza nimic. Iar daca totul se lasa si cu o cerere in casatorie, totul este mai mult ca perfect. Felicitari celor doi, felicitari "Lupului" J pentru curaj :) felicitari Valentinei pentru decizia inteleapta luata :) si totodata felicitari si domnului Doicin care este decanul facultatii pentru felul in care a inteles sa fie alaturi de studentii sai in toate privintele. Dincolo de intensitatea momentului mi s-a parut o atmosfera de campus american, cum am vazut in filme si poate ca ar trebui luati drept exemplu cei de acolo." spune Pepe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare