Vedete din Romania

#infractori show-uri de talente # andrei grigoriu #show-uri de talente #romanii au talent

"Penalii" de la show-urile de talente. Ei sunt concurentii condamnati pentru infractiuni grave

Faptul ca au comis infractiuni grave nu ii impiedica sa participe la show-urile de talente in incercarea de a obtine premiul cel mare. Concurenti condamnati pentru crima sau pentru ucidere din culpa ori cercetati pentru abuz in serviciu au obtinut aprecierea juratilor.

Andrei Grigoriu

Sursa foto: ziuaveche.ro

De aproape doua saptamani, povestea "puscariasului" de la "Romanii au talent" este pe buzele tuturor. Andrei Grigoriu, un tanar condamnat pentru complicitate la crima, a reusit sa obtina aprecierea juratilor cu pseudo-talentul sau artistic impanat cu o poveste romantata. Din nefericire pentru el, adevarul a iesit la iveala, iar faptul ca a fost complice la uciderea unei tinere si nu doar a tainuit o crima, asa cum le-a declarat membrilor juriului, s-a aflat rapid. Pro TV si-a cerut scuze public pentru aparitia lui Grigoriu in cadrul show-ului si a anuntat ca l-a eliminat din competitie. Nu este insa singurul caz de concurent certat cu legea.

Membrii trupei "Laolalta"

Sursa foto: wowbiz.ro

Potrivit wowbiz.ro, Andrei Grigoriu nu e venit singur la concursul de talente, ci impreuna cu alti doi amici de la Penitenciarul din Timisoara. Cei doi, care s-au prezentat juratilor drept membrii trupei "Laolalta", au prezentat un numar de hip-hop, care l-a impresionat pe Andi Moisescu. "Nu e important de unde veniti, ci unde o sa ajungeti", le-a spus Moisescu. Oliver Tamas si Mircea Corutiu sunt in continuare in inchisoare. Oliver a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, iar Mircea, la 3 ani si 4 luni pentru complicitate la talharie.

Emil Luca

Sursa foto: libertatea.ro

Printre "talentele" care au urcat pe scena show-ului s-a numarat, in urma cu patru ani, si Emil Luca. Impreuna cu sotia sa, el a reusit sa se califice pana in finala competitiei cu dansul popular pe care cei doi il executau. Barbatul, care fusese si primar intr-o comuna din Cluj, facuse aproape un an de inchisoare dupa ce a ucis, in timpul unei partide ilegale de vanatoare, un copil in varsta de 13 ani. Pe langa condamnarea pentru ucidere din culpa, Luca fusese condamnat si pentru braconaj.

Gabriel Apostol

Sursa foto: libertatea.ro

Un judecator care a facut spectacol cu preparatele sale la "MasterChef" a fost cercetat de Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii pentru abuz in serviciu. Gabriel Apostol a agresat doi politisti intr-o benzinarie, iar intregul scandal a fost surprins de camerele de supraveghere. La finalizarea anchetei, judecatorul a fost exclus din Magistratura, scrie ziuanews.ro.

CITESTE SI:

Guvernul a decis reducerea TVA la 9% la toate alimentele!
Dragostea face minuni. Femeia care si-a trezit iubitul din coma cu iubirea sa

Showbizul se mareste. Cum arata divele gravide care vor naste in curand

 

Sursa foto: protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare