Vedete din Romania

#Nelu Stratan #doliu Pavel Stratan #vedete intern #showbiz

Pavel Stratan, in doliu! Fratele sau a murit!

Interpretul Nelu Stratan, fratele lui Pavel Stratan, s-a stins astazi din viata. Deocamdata nu se stie cauza decesului. Anuntul a fost facut de cumnata acestuia pe o retea de socializare. Artistul avea 51 de ani.

Potrivit ofiterului de presa al Politiei Capitalei, Adrian Jovmir, citat de Pro TV, interpretul Nelu Stratan si-a pierdut constiinta pe strada Bucuresti din capitala, iar trecatorii au anuntat politia. In jurul orei 14:00, la venirea politiei, artistul era decedat, scrie independent.md.

Nelu Stratan s-a nascut pe 11 iunie 1965, cunoscut simplu sub numele de Nelu.

Nelu Stratan , cunoscut simplu sub numele de Nelu, este un interpret si producator moldovean de muzica folk si rock, fratele mai mare al lui Pavel Stratan.

A devenit cunoscut ca producator muzical in Republica Moldova, unde a lucrat cu multi artisti, inclusiv cu fratele sau, Pavel, care a lansat trei albume de studio.

In 2003 a lansat piesa „Ultima noapte” de pe albumul cu acelasi nume, care a fost aleasa hitul anului in 2005. In Romania, s-a lansat cu piesa „Zai, zai” inspirata dintr-un cantec al lui Joe Dassin; aceasta a beneficiat si de un videoclip in regia lui Igor Cobalanski.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului