Vedete din Romania

Paula Seling, invitata intr-un bar de fostul solist de la Boney M

La invitatia lui Brad Vee Johnson, fost solist in celebra trupa Boney M , Paula Seling a cantat doua piese impreuna cu noua formatie a artistului american, Quantum Leaps.

Paula s-a numarat printre invitatii special ai lui Brad Vee, alaturi de Sheyla Bonnik (Boney M), Alin Oprea si Cristina de la Impact, la petrecerea care a marcat lansarea primului album Quantum Leaps, ”Step by Step”. Joi seara, prietenii trupei s-au adunat intr-un bar din centrul Bucurestiului si au savurat o altfel de muzica, live si cantata din tot sufletul.

Paula, care a conversat in engleza cu Brad Vee, s-a declarat emotionata, insa a facut fata cu brio recitalului. Senzatie au facut si cele trei fete din backing-vocals, Pinky, pregatite de Dana Dorian. Se afla printre invitati si compozitorul Andrei Tudor , insa Nico nu a putut ajunge la petrecere. Artista a colaborat cu trupa Quantum Leaps pentru piesa ”Two in Love ”.

Materialul discografic a fost deja facut public intr-un mod inedit, acum o luna: de atunci, el se poate descarca gratuit de pe site-ul oficial al formatiei.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare