Vedete din Romania

#paula seling #eurovision #reviste #pictorial

Paula Seling: "Eu sunt mai pudica"

Cunoscuta cantareata a reusit sa-i impresioneze anul acesta pe europeni la Eurovision. Daca duetul cu Ovi a ajutat-o sa castige locul al treilea in competitia muzicala, la capitolul frumusete, ea a ocupat pozitia secunda. Intr-un interviu acordat ziarului "ring", Paula Seling a dezvaluit ce oportunitati i-a adus performanta de la Eurovision, dar si motivul pentru care a evitat pictorialele mai "deocheate".

Dupa succesul de la Eurovision, tu te-ai intors in tara si Ovi a mai ramas in Oslo. Ce impresii si-au facut cei de acolo despre performanta voastra?

Ovi a trebuit sa ramana in Norvegia pentru a multumi atat publicului pentru voturi, cat si presei favorabile careia ii datoram o mare parte din promovarea piesei " Playing With Fire " in tara scandinava. Ovi mi-a povestit ca parerea celor din Norvegia despre noi si piesa noastra e foarte buna si ca vom avea niste aparitii publice in curand, acolo, pentru ca exista mult interes pentru duetul nostru.

Se pregateste pentru o cariera internationala

In urma acestui concurs, ce proiecte ti s-au propus?

Sigur, avem cateva spectacole deja contractate si mai apar cateva, unele legate de Eurovision, altele, pur si simplu la cererea unor organizatori. Cele mai multe detalii poate sa vi le dea Paul Nanca, de la Fundatia Culturala Phoenix, cel care se ocupa de managementul acestui proiect.

Cu putin timp in urma, declarai ca urmeaza un nou album…

Desigur, acest album va fi lucrat impreuna cu Ovi si il vom lansa spre toamna. Materialul este facut pentru a-l lansa atat in Romania, cat si in Norvegia si celelalte tari nordice .

Relaxare… la greci

Presupun ca dupa atata munca urmeaza si putina distractie. Unde te-ai gandit sa pleci in vacanta?

Sigur, am petrecut, deja, cateva zile in Grecia, intr-un loc pe care il iubim foarte mult si unde speram sa ne reintoarcem pana la toamna, pentru a continua vacanta pe care am intrerupt-o din cauza specacolelor pe care le-am avut in tara.

In afara de prestatia muzicala de la Eurovision, ai fost apreciata si pentru aspectul tau. Cum reusesti sa te intretii?

Nu e un secret si... nu e meritul meu... Ce-mi sta in putinta fac, adica mananc sanatos si fac sport in mod periodic, ma pregatesc cu Florin Uceanu de peste sapte ani. Din cand in cand, fac tratamente cosmetice, aplic masti naturiste, dar fac si Radiage - un tratament cosmetic cu unde radio pe care mi-l aplica prietena mea, dr Argentina Vidrascu, la Cluj.

Care e omul de televiziune pe care il admiri in momentul de fata?

Imi plac mult, sunt tonici si spontani, amuzanti si de bun-simt Razvan si Dani, il apreciez si il admir pe Mircea Badea, imi plac cei de la Divertis .

Asteapta sa devina mama

Ai primit vreo propunere din partea revistelor pentru barbati sa fii protagonista unui pictorial?

Din pacate, m-as simti stinghera intr-o ipostaza de acest gen, eu sunt mai pudica, si cred ca au observat asta si redactorii revistelor de gen.

Ai reusit sa-ti impaci viata profesionala si cea personala. Nu-ti doresti si un copil?

Orice femeie, cred, isi doreste, si sper ca va fi cand Dumnezeu va considera ca e timpul.

"Mi-as fi dorit sa fi fost si Ovi la intoarcerea in Romania pentru a primi toata bucuria publicului", Paula Seling

246 de puncte au obtinut Paula si Ovi la competitia de la Oslo.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare