Vedete din Romania

#nicoleta luciu #divort #parinti

Parintii Nicoletei Luciu vor sa divorteze

Familia Nicoletei Luciu se afla la un pas de destramare . Parintii actritei mai au doar un pas pana la divort din cauza acceselor violente ale tatalui Nicoletei, care face scandal din ce in ce mai des.

Se pare ca Nicoleta nu a avut o copilarie si o adolescenta prea fericite. Ion Luciu , tatal actritei are probleme cu alcoolul si este cunoscut drept un tip violent. Insa daca pana acum aceste detalii din familia erau oarecum ascunse, odata cu ultimul scandal care l-a avut drept protagonist pe barbat, toate acestea au inceput sa iasa la suprafata.

In urma cu cateva seri Ion Luciu a mers la poarta casei Nicoletei, din Buftea, desi era beat mort. Aici a facut scandal si a cerut sa isi vada sotia si pentru ca nu a reusit, a chemat Politia. Barbatul a spus ca sotia lui, Lucica este tinuta sechestrata in casa Nicoletei. Desi in acea seara se afla la filmari la Pitesti, actrita a fost nevoita sa vorbeasca la telefon cu politistii si sa le spuna ca mama ei sta la ea pentru a o ajuta la cresterea lui Zsolt jr..

Potrivit Libertatea, adevaratul motiv al scandalului este, se pare, mult mai serios. Ion a aflat ca sotia lui vrea sa introduca actiune de divort, nemaisuportand agresivitatea barbatului, care este de multe ori cauzata de consumul de alcool. Nicoleta Luciu a confirmat pentru Libertatea ca parintii ei au mari probleme in casnicie. “Situatia in care se afla acum familia mea e una dificila, dar prefer sa nu intru in detalii. Sper ca totul sa fie bine pana la urma” , a precizat Nicoleta, care spune ca tatal ei nu s-a manifestat niciodata atat de violent ca acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului