Vedete din Romania

#madalina manole #petru mircea #ion manole

Parintii Madalinei Manole cer magistratilor sa le permita sa-si vada nepotul

Parintii Madalinei Manole l-au actionat in instanta pe Petru Mircea pentru dreptul de a-si vedea nepotul, iar prima infatisare va avea loc in 2011.

Ion si Eugenia Manole sustin ca nu si-au mai vazut nepotul de la moartea fiicei lor. Procesul intentat de parintii Madalinei priveste doar "incuviintarea" de a avea legaturi personale cu nepotul.

" Judecatoria Buftea a fixat, pentru 10 ianuarie 2011, termenul procesului de incuviintare a familiei Manole, respectiv Ion si Eugenia Manole, de a avea legaturi personale cu nepotul lor. Deocamdata acesta e singurul obiect al dosarului: incuviintarea. Instanta e investita sa judece numai cu privire la cererea noastra de incuviintare a dreptului clientilor mei de a avea legaturi personale cu minorul.

Alte probleme, invocate de domnul Manole sau speculatii din presa, cum ar fi un posibil proces de paternitate prin stabilirea, in baza testui ADN, a tatalui natural al minorului, ar putea face obiectul altei actiuni in instanta", a declarat avocatul familiei Manole pentru "ring".

In cererea adresata curtii, socrii lui Petru Mircea il acuza pe acesta ca nu le-a mai permis sa-si vada nepotul si are o "atitudine jignitoare" fata de ei.

"Imediat dupa nastere, ne-am implicat in cresterea nepotului nostru, ajutand-o pe fiica noastra in mod permanent, astfel ca intre noi si minor s-a creat o relatie de puternica afectiune. (...) Fata de situatia de fapt si de drept aratata, va solicitam sa admiteti actiunea si sa dispuneti incuviintarea de a avea legaturi personale cu minorul Mircea Petru ”, se arata in actiunea parintilor Madalinei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului