Vedete din Romania

#copii renegati #vedete intern #copii vedete #sebastian papaiani #showbiz #mirabela dauer

Parinte sau dusman? 3 vedete care nici nu vor sa auda de copiii lor

Sa fii copil de vedeta ar putea sa nu fie chiar cea mai simpla misiune. Mai ales atunci cand parintele tau, orbit probabil de celebritate, refuza sa aiba de a face cu tine. Iata in continuare cateva personaje mondene care si-au abandonat copiii.

Sebastian Papaiani

Sursa foto: wowbiz.ro

Actorul Sebastian Papaiani are un fiu pe care nu l-a mai vazut de 27 de ani! Barbatul, care se numeste tot Sebastian, are 51 de ani si este rodul casatoriei actorului cu Eugenia Giurgiu, actrita si ea. Sebastian Papaiani junior locuieste in Sibiu de la 10 ani. Potrivit wowbiz.ro, el nu si-a mai vazut parintele celebru din 1987.

Sursa foto: wowbiz.ro

"Ma simt vinovat pentru faptul ca, desi fusesem incredintat tatalui, la solicitarea mea, atunci cand aveam 10 ani, eu am fugit de la el si m-am reintors la mama. Tata nu mi-a putut ierta niciodata tradarea, de aceea nu a vrut sa mai stie absolut nimic de mine. A venit pentru cateva minute in 1987, atunci cand imi satisfaceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte putin de vorba, asa ca doi straini", a povestit fiul actorului.

CITESTE SI:

Starea lui Mircea Albulescu s-a inrautatit. Actorul a....
3 vedete, audiate de politisti ca infractorii sau inscenare?
Dani Otil, mesaj emotionant: Eu am sarit din stratosfera, fara costum cand Mihaela mi-a spus primul te iubesc


Mirabela Dauer

Sursa foto: wowbiz.ro

Putini stiu ca Mirabela Dauer are un fiu, acum in varsta de 39 de ani, nascut in urma mariajului cu regizorul Dan Traian Popovici. Cand cei doi au decis sa divorteze, baiatul i-a fost incredintat tatalui, intrucat s-a considerat ca artista era plecata prea mult timp in turnee si nu putea avea grija de baietelul de 3 ani. Pana la 12 ani nu l-a vazut deloc, iar baiatul a crescut in America. "E un strain pentru mine. Nu vreau sa se mai intoarca Nanu, nu am nevoie de un strain sa imi ingrijeasca batranetile", a marturisit artista intr-un interviu.

Florin Busuioc

Sursa foto: libertatea.ro

Un fiu are si Florin Busuioc si, potrivit presei tabloide, cei doi s-ar fi vazut o singura data. Cu toate acestea, prezentatorul Meteo sustine ca isi ajuta cu tot ce poate baiatul, acum in varsta de 22 de ani. Il cheama tot Florin Busuioc si locuieste la Targu Neamt. "El a spus ca nu m-a interesat de el, dar situatia e putin pe dos", spunea vedeta TV intr-un interviu acordat revistei VIP.

In urma cu trei ani, atunci cand juniorul a decis sa faca public faptul ca este fiul lui Busu, tanarul a marturisit ca tatal sau nici nu vrea sa auda de el. In plus, acesta e recunoscut si faptul ca e dependent de droguri.

Sursa foto: familytreecounseling.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare