Vedete din Romania

#cristina ich #victor piturca

Parasita de fiul lui Victor Piturca, influencerita Cristina Ich reactioneaza dur: "Aveti impresia ca s-a nascut barbatul care sa ma bage in depresie?"

Cristina Ich (35 de ani), una dintre divele Instagramului din Romania, are probleme in viata sentimentala dupa despartirea de Alex Piturca (38 de ani), fiul fostului selectioner al nationalei de fotbal Victor Piturca.

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Cristina Ich a avut o reactie violenta pe retelele de socializare, comentand faptul ca lumea e interesata de latura privata a vietii sale si ca in spatiul public ar fi aparut informatia ca se afla intr-o depresie prelungita.

"Mi-a dat o prietena mesaj "Bai, esti subiect de barfa la masa de Revelion". Voi aveti impresia ca s-a nascut barbatul care sa ma bage in depresie ca m-a lasat? Dar ce, nu m-au mai lasat barbatii? Mie nu mi se pare ca asta este motiv sa intrii in depresie", a precizat Cristina intr-un mesaj mai lung pe Insta Stories.

Din cate se pare, motivul despartirii dintre Alex Piturca si Cristina Ich (care au impreuna si un copil) ar fi fotografiile aparute recent in presa tabloida in care influencerita a fost surprinsa in compania unui alt barbat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare