Vedete din Romania

# olivia steer premiu # olivia steer vaccinare # olivia steer sanatate #olivia steer

Olivia Steer, reactie dura dupa ce i-a fost retras premiul de la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate

Fosta prezentatoare TV Olivia Steer a intrat in mijlocul unui scandal urias, dupa ce a primit un premiu la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate.

Foarte multe persoane si chiar sponsori ai evenimentului s-au aratat contrariati ca Olivia Steer a primit acest premiu date fiind convingerile sale asupra medicinei.

Olivia Steer a sustinut mereu ca este anti-vaccinare si a acuzat metodele actuale de tratamente ale medicinei, sustinand ca acestea fac mai mult rau decat bine. De asemenea, ea este convinsa ca remediile naturiste ajuta mai mult la sanatate.

Vedeta Olivia Steer a acuzat una dintre companiile care au sponsorizat evenimentul ca a facut presiuni ca distinctia acordata ei sa-i fie anulata. 

"Înţeleg că Aqua Carpatica a fost singurul, dintre sponsorii Galei de aseară, care a cerut anularea premiului ce mi-a fost oferit de către Asociaţia pentru o Viaţă Sănătoasă din România, şantajînd organizatorii că, în caz contrar, îşi retrage finanţarea.Motivul invocat sună asa: "Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viaţă sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre şi valorile susţinute de Olivia Steer", a spus Jean Valvis", menţionează Steer în replica dată pe Facebook.

"Găsesc amuzata că sentimentele care il anima azi pe Jean Valvis au o reciprocitate veche de mai bine de 7 ani: căci aceeaşi incompatibilitate crasă o sesizam şi eu într-un articol de pe blogul meu, din aprilie 2011, în care făceam publice nişte măsurători ale apelor de pe piata din Romania, realizate cu un TDS-metru. Am aflat atunci prin testări personale tot ce aveam nevoie să aflu despre Aqua Carpatica, motiv pentru care în toţi aceşti ani am refuzat constant să consum acest produs, de dragul rinichilor mei.
În plus, scandalurile răsunătoare prin care a trecut brandul Aqua Carpatica privind nitratii in concentratii mai mari decit cele declarate in reclama pentru apa comercializata sub sloganul de "cea mai pură" sau împrumutul fără drept al designului sticlei, după cel al unei firme sîrbeşti (proces pierdut de Valvis in 2016, în primă instantă, la Tribunalul Bucuresti, pentru încălcarea dreptului de proprietate intelectuală) nu m-au ajutat să-mi shimb părerea nici despre apa lor, şi nici despre "valorile brandului" cu care se mîndreşte azi Jean Valvis"
, mai spune Olivia Steer. "Cu alte cuvinte, revocarea premiului nu e nici o pierdere personală. Ba dimpotrivă! :)", subliniază în final cunoscută activistă anti-vaccinare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului