Vedete din Romania

#Oana Zavoranu Antena 1 #vedete intern #oana zavoranu #showbiz # burlacita

Oana Zavoranu va avea propria emisiune la Antena 1!

Oana Zavoranu a semnat recent cu Antena 1. Ea va fi urmatoarea "Burlacita", iar reprezentantii Intact spera ca au dat lovitura cu aceasta noua achizitie si se asteapta la audiente uriase.


Din pacate insa, nu toata lumea este prea incantata de venirea Oanei in echipa de la Antena 1. Cei de la productia show-ului nu vad cu ochi buni venirea lui Zavo la Antena 1.

“O fi ea actrita buna si are calitatea de a interpreta un rol din prima si fara sa toarne duble, insa, in show-ul acesta, ca sa il realizezi esti nevoie de multa munca si seriozitate. Vor fi scene de apropiere, sarutari, flirt, mangaieri si cate si mai cate intre ea si concurenti. Nu merge sa faci totul dupa cheful si ideile sale. Se lucra greu cu ea si in trecut, la filme, daramite acum cand a ajuns milionara si a dat de bani. Aaaa, ca sa nu mai vorbim ca Oana are probleme de adaptare la program, probleme cu ora de trezire, iar cand lucrezi in echipa si ai termen nu merge dupa cum ai chef”, a declarat, pentru wowbiz.ro, sub protectia anonimatului un angajat care va lucra in echipa cu Zavo.

Sursa foto: cugetliber.rog

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului