Vedete din Romania

#tv #cimitir #oana zavoranu

Oana Zavoranu umbla noaptea prin cimitir

Cimitir si prostituate ! Acestea au fost ingredientele principale pentru promoul la noua emisiunea a Oanei Zavoranu de la OTV. Daca in cimitirul familiei a reusit sa filmeze, sotia lui Pepe s-a intristat atunci cand nu a gasit nici urma de prostituata .

Oana Zavoranu s-a plimbat la miezul noptii prin cimitirul detinut de mama sa, fara nici o teama ca ar putea tulbura sufletele celor care se odihnesc acolo.

Bruneta s-a dus la cimitir la miezul noptii, fara sa ceara aprobarea mamei sale, care este proprietarul de drept al cimitirului " Eternitatea ".

"Am vrut sa aratam in acest promo contrastul dintre lumea bogata si cea saraca, viata de noapte a Capitalei si, in final, sa transmit mesajul ca, indiferent de ceea ce facem, tot acolo (la cimitir) ajungem", a spus Oana pentru ring.

Urmatoarea oprire a Oanei a fost strada Stefan Furtuna, unde echipa ar fi vrut sa filmeze prostituatele din zona. Din pacate insa, Oana nu a intalnit nici o prostituata si a fost nevoita sa renunte la idee.

Echipa OTV a incercat sa filmeze si in cladirea Ciclop de pe Bulevardul Magheru , dar si aici a intampinat probleme. Paznicul nu i-a lasat sa filmeze fara aprobare, asa ca Oana a trebuit sa se multumeasca doar cu scenele filmate in cimitir.

Dupa ce a renuntat la "Oana Zavoranu Show", bruneta a hotarat sa devina gazda emisiunii "Judecata de apoi", care va fi transmisa in fiecare sambata la OTV.

 

Citeste si

Oana Zavoranu imparte sicrie in noua emisiune

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare