Vedete din Romania

#Oana Zavoranu mama surogat #Oana Zavoranu copil # oana zavoranu sot #oana zavoranu

Oana Zavoranu, suma colosala pentru o mama-surogat

Oana Zavoranu isi doreste sa devina mama, insa nu are de gand sa nasca. Asa ca bruneta intentioneaza sa apeleze la o mama-surogat, careia in va oferi o suma cu multe zerouri!

Hotarata ca vrea un copil, Oana Zavoranu este dispusa sa plateasca pana in 100.000de euro unei mame-surogat, conform spynews.ro.

“Las magia sa fie la altele. Eu am vazut niste persoane care au ramas insarcinate si m-am sperit. Sa nu fiu ineleasa gresit. Mi-e frica. Voi ma vedeti pe mine gravida? Am ramas insarcinata de 3-4 ori in viata. Eu vreau baiat. O calc in picioare pe viitoarea sotie a fiului meu daca sta cu el pentru bani. Femeile astea, mame purtatoare, fac pentru bani si nu cred ca ar trebui sa se ataseze de copii. Poate sunt femei care au facut un business din treaba asta. Vrea sa fac lucrul asta peste 2-3 ani ca sa mai copilaresc. 

Nu cred ca cineva ar face asta fara sa accepte bani. Eu nu sunt convinsa ca se va produce o ruptura de mama surogat, intrucat nu am vorbit niciodata cu o mama care sa-mi spuna ca are un copil care tanjeste catre mama purtatoare. Este o coarda sensibila undeva in sufletul meu. Daca eu nu am fost un copil dorit de catre mama mea, poate de aceea nu am acel instinct matern in suflet. Intotdeauna am tanjit dupa iubirea mamei mele. Pentru ca il iubesc enorm pe Alex, barbatul care este neconditionat langa mine, vreu sa apelam la o mama surogat. Niciodata nu i-ar lipsi ceva copilului meu:, a spus Oana Zavoranu, in cadrul emisiunii XNS de la Antena 1.

Alex, soțul Oanei Zavoranu, a declarat ca bebelusul va fi musulman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare