Vedete din Romania

#insulta #gigi becali #oana zavoranu

Oana Zavoranu si Gigi Becali, in batalia insultelor

Gigi Becali a facut-o curva pe Oana Zavoranu si aceasta l-a dat in judecata. In loc sa-si ceara scuze , latifundiarul din Pipera n-a mai contenit cu injuraturile.

In urma cu ceva timp in urma, Oana Zavoranu a avut o discutie telefonica cu patronul Stelei, Gigi Becali, in care acesta o injura . Inregistrarea a iesit la iveala abia acum si asta pentru ca avocatii lui Zavoranu au decis sa-l cheme in instanta pe latifundiar.

"Nu pot accepta sa fiu jignita intr-un asemenea mod. Un artist traieste din imaginea lui, iar mie aceasta imagine mi-a fost afectata. Nu am facut aceeasi scoala cu Becali, nu am crescut oi ca sa produc branza. Sa nu fiu inteleasa gresit, si aceasta meserie, ca toate, de altfel, este onoranta. Doar ca domnul Becali ar trebui sa-si vada de treburile lui, de ceea ce stie sa faca. In plus, nu am preacurvit la usa lui", a declarat Oana Zavoranu pentru Libertatea.

Ce parere are Gigi Becali despre toate astea?

Becali este total dezinteresat de acest proces, ba mai mult de atat a spus ca nu are de ce sa-si ceara scuze. Binenteles ca lucrul acesta a spus-o in stilul lui caracteristic, licentios, cu care ne-am obisnuit de altfel.

"De ce sa ma dea in judecata? Si daca ma da, care e problema... Ma doare in p..a. Daca o consideram curva, spuneam si acum ca asa e, dar nu am spus despre ea asa ceva", a spus Gigi Becali pentru Libertatea.

Cum a reactionat Oana la cele spuse de Becali?

"Nu stiu cum e, nu am organe genitale masculine, dar probabil e rau sa te doara acolo, din moment ce uiti asa repede ca ai jignit pe cineva. Limbajul domnului Becali spune multe despre educatia sa".

Se pare ca nici pana in ultimul moment, cand deja tensiunea creata s-a transformat intr-un adevarat scandal, Gigi Becali nu si-a cerut scuze. Lucru confirmat de Oana care a declarat pentru Libertatea ca: "In nici un caz. Daca, intr-adevar, ar fi fost deranjat de ceea ce a aparut in presa, m-ar fi putut suna sa lamurim lucrurile".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului