Vedete din Romania

Oana Zavoranu, sentinta in pronuntare

Instanta de la Sectia 4 civila a Tribunalului Bucuresti a audiat ieri martorul-cheie in procesul dintre Oana Zavoranu si mama sa, pentru anularea actului de succesiune , acesta relatand cum a procedat Marioara cand si-a pus fiica sa semneze la notariat, pentru a intra in posesia celor 75 la suta din actiunile firmei, informeaza Ziarul.

Apelul facut de Oana Zavoranu pentru a intra in posesia mostenirii care i se cuvine in urma decesului tatalui sau adoptiv a ajuns la final, sentinta ramanand in pronuntare pentru inceputul saptamanii viitoare.

Ieri, la Tribunalul Bucuresti, la Sectia 4 civila, in prezenta artistei, aflata in sala, a fost audiat martorul-cheie, o prietena de-a familiei si vecina la Afumati cu mama Oanei.

“A profitat ca Oana era afectata de moartea tatalui sau si a pus-o sa semneze. Atunci i-a zis ca nu-i va lipsi nimic, dar nu s-a tinut de cuvant. Eram prezenta cand Oana ii cerea bani, dar mama sa o respingea si ii adresa injurii, a insultat-o si a blestemat-o”, a declarat aceasta in fata instantei.

Martora a mai spus ca Marioara Zavoranu a intentionat sa vanda toate actiunile firmei, dar ca nu a putut din cauza procesului pe care-l are.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului