Vedete din Romania

#oana zavoranu #logodna oana zavoranu #nunta oana zavoranu

Oana Zavoranu s-a logodit

Oana Zavoranu s-a logodit cu jurnalistul Razvan Dumitrescu, iubitul sau. Vedeta a tinut ca fanii sai sa afle acest lucru, schimbandu-si statusul pe Facebook din "singura" in "logodita".

Postarea Oanei a primit numeroase like-uri, iar una dintre prietenele sale apropiate s-a grabit sa-i ureze "Casa de piatra". Oana Zavoranu si Razvan Dumitrescu au o relatie de aproape un an.

In aceeazi zi in care si-a anunta logodna, Oana Zavoranu a facut un alt anunt soc. Ea a marturisit ca iubirea sa secreta este Marius Nita, un reporter de la Cancan.

"Dragii mei, iubirea mea secreta cu adevarat este Marius Nita, reporter Cancan TV, un nativ din zodia Pesti care te fascineaza prin simpla lui prezenta, este educat, inteligent si pot spune ca are acel 'je ne sais quoi' care te face sa ii cazi in mreje in secunda1...doar daca il intalniti veti putea intelege ce spun....ca sa nu mai spun de ochii albastri care te innebunesc...Marius, stiu ca nu vrei sa se stie pentru ca in emisiunea in care am interpretat special pentru tine piesa 'Nu sunt perfecta, nici nu vreau nici nu pot...', a scris vedeta pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare