Vedete din Romania

#adelina pestritu #oana zavoranu

Oana Zavoranu o face praf pe Adelina Pestritu: „Cine este, mai, fetisoara asta?”

Inceput in urma cu mai multi ani, razboiul pe care Oana Zavoranu il duce cu influenceritele din Romania pare ca nu se mai termina.

 

Dupa ce in trecut a mai atacat-o pe Adelina Pestritu, acum fosta sotie a lui Pepe ii aduce noi acuze vedetei despre care afirma ca nu stie exact cine este si ce face. Potrivit celor de la Cancan, Oana Zavoranu ar fi postat pe TikTok un clip video in care o ataca dur pe fosta sotie a lui Liviu Varciu.

„Cine este, mai, fetisoara asta? Este practic o fetisoara care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohalit pe Varciu, ba il iubea, ba nu-l iubea. Dupa o poveste de dragoste sau casatorie sau asa mai departe, s-a dus si l-a vandut pe Varciu dupa cum relateaza si presa de la vremea respectiva, acum 5-6 ani. Habar n-am, ca nu urmaresc. L-a vandut pe Varciulica pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, habar n-am. Din 1.500 de euro si-a luat o gentuta, ca ea isi dorea de cand era ea la Campulung Muscel, era fiarta pe gentuta”, a spus Oana Zavoranu.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare