Vedete din Romania

#oana zavoranu #pepe #concert

Oana Zavoranu nu-l mai lasa pe Pepe sa cante la nunti

Oana Zavoranu crede ca pepe ar trebui sa devina mai selectiv cu evenimentele la care participa. Daca inainte de contractul cu OTV, cantaretul nu refuza nici o oferta, el va alege cu atentie de acum inainte cantarile.

Pepe ar urma sa accepte doar ofertele importante. Nuntile, botezurile si petrecerile mici vor iesi de pe lista de activitati a cantaretului care castiga destul din show-ul " 100% adevarat " pentru a-si permite acum sa refuze anumite invitatii.

Schimbarea in atitudinea lui Pepe vine odata cu anumite modificari si in atitudinea Oanei. Bruneta vrea sa-si concentreze eforturile de imagine asupra proprieri televiziuni, refuzand invitatiile de la alte posturi de televiziune.

"Nici eu, nici Pepe nu mai avem nevoie de publicitate. Este firesc ca, odata ajunsi la acest nivel, sa existe si unele pretentii. Pepe este un artist cautat si nu cred ca-l poate condamna nimeni daca devine selectiv cu ofertele pe care le primeste. Este cursul normal al evolutiei", a declarat Oana pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare