Vedete din Romania

#oana zavoranu #craciun #masa #sarbatori

Oana Zavoranu: "Mergeam la scoala purtand colier din bomboane la gat"

Oana Zavoranu si-a impodobit deja bradul pentru Craciun, sarbatoare pe care de o adora si o face sa-si aminteasca de copilarie.

Excentrica vedeta TV a povestit pentru Ring cum petrece ea sarbatorile de iarna, acum, cand este femeie maritata la casa ei si cum le petrecea cand era mica si facea "afaceri" pentru a primi mai multe cadouri de la Mosu.

"Este ceva special. Ador sa impodobesc bradul, sa stau pe canapea , in sufragerie , pe intuneric, doar cu luminile din pom aprinse si sa ma uit la televizor impreuna cu Pepe. Aerul Sarbatorilor de Iarna si lumina bradului imi dau o senzatie aparte, o chestie interioara de bucurie", a dezvaluit Oana.

De asemenea, Zavoranu a mai povestit ca este indragostita de sarmale si si ca nu se omoara dupa caltabosi. Si, chiar daca acum prefera linistea si armonia in familie, cand era mica Oana se tinea numai de nazbatii.

La , Oana falsifica carnete ca sa primeasca cadouri

"La mine era casa plina de copii . Niciodata nu-mi lipsea bradul, care avea trei metri inaltime. Imi amintesc iernile cu zapezi mari, abundenta de atunci. Toata casa se umplea de cadouri, ai mei plecau special afara si-mi aduceau ceea ce nu se gasea in Romania. Mergeam la scoala purtand colier din bomboane la gat, iar colegii se mirau cand vedeau ca musc din lant. Lor le dadeam bomboane care le explodau in gura si ma amuzam foarte tare cand le vedeam reactiile", a mai precizat vedeta TV.

Conditia pentru ca Oana sa primeasca o multime de cadouri de la parinti era sa aiba note mari la scoala. Cun acest lucru nu era posibil tot timpul, vedeta falsifica carnete, isi motiva pe ascuns absentele si mituia pe ceilalti colegi sa-i faca rost de scutiri.

"Desi eram comandanta de detasament, la matematica si fizica eram praf. Banii pe care-i strangeam in cursul anului ii foloseam si pentru a-mi cumpara un fals, numai cu note bune. In Caragiale, unde am invatat eu, era unul care vindea carnetul cu 500 de lei. Erau bani multi la acea vreme", a explicat Oana amuzata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare