Vedete din Romania

#scandal #marioara zavoranu #oana zavoranu

Oana Zavoranu isi acuza mama: "O suspectez sincer de moartea lui tata"

Oana Zavoranu o ataca din nou pe mama ei. Acum, sotia lui Pepe, sustine ca Marioara ar fi fost implicata in moartea lui Nicolae Zavoranu.

"Punand lucrurile cap la cap, sunt convinsa ca Marioara Zavoranu nu este straina de moartea tatalui meu. Sunt multe lucruri care s-au intamplat atunci si care nu au logica. Ea nu l-a iubit niciodata, eu da. Nu a stat o secunda la priveghi, nu a varsat o lacrima la inmormantare si nu a tinut o zi doliu dupa Zavoranu. Asta este atitudine normala? Ca sa nu mai spun de felul in care a murit. Ceva nu se leaga", a declarat Oana pentru Cancan.

Bruneta sustine ca gesturile mamei ei au adus-o la concluzia ca aceasta ar fi fost implicata in moartea lui Nicolae Zavoranu. Acesta a decedat la intoarcerea dintr-o calatorie in Ungaria.

"A oprit si Marioara l-a dus la un spital de mana a treia, unde s-a stins in cateva ore. Suspect, nu? Dar si mai suspect mi se pare ca ea a venit imediat la Bucuresti, iar mortul a ajuns aici dupa doua zile. Nici nu a interesat-o! O suspectez sincer de moartea lui", a mai spus Oana.

"Oana si Pepe vor sa ma omoare cu tot scandalul asta si sa mosteneasca tot. Dar nu mor eu cand vor ei", a fost replica Marioarei pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare