Vedete din Romania

#oana zavoranu #goala #playboy

Oana Zavoranu, goala in Playboy?

Oana Zavoranu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii “Agentul VIP” de la Antena 2, ca a primit o oferta de a poza nud in revista Playboy.

Iubita lui Pepe este tentata sa accepte, insa a pus cateva conditii: "Le-am spus celor de la Playboy asa: n-as putea sa apar goala pentru ca nu mai sunt la începutul carierei. Dar dati-mi o motivatie suficient de tare, adica un pictorial cum nu s-a mai facut niciodata si o sa ma mai gandesc. Deci nu e vorba neaparat de bani, dar sa fie un altfel de pictorial pentru ca sani goi s-au tot vazut".

Tot in emisiunea lui Cristi Brancu , Oana Zavoranu a dezvaluit ca exista o metoda simpla prin care poate sa-si redobandeasca averea de la mama sa, Marioara Zavoranu : “As putea intra instantaneu in posesia averii. Daca raman insarcinata si fac un copil acest act se desface. O avocata mi-a spus :’Oana, de ce nu faci tu un copil? Daca ramai insarcinata, in noua luni de zile actul se desface. Copilul va desface acest act. Lui ii va reveni ce ti-a luat tie mama ta’. Si am zis de ce sa pun copilul in situatia ca peste ani de zile sa ii spuna cineva: ‘Tu stii de ce te-a facut mama ta pe tine, ca sa ia averea lui maica-sa’. Nu as vrea sa traiasca copilul meu cu acest stigmat".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului