Vedete din Romania

#Oana Zavoranu donatii #vedete intern #marioara zavoranu #oana zavoranu #showbiz

Oana Zavoranu doneaza hainele mamei sale pe baza de chestionar

200 de oameni s-au strans in aceasta dimineata in fata casei din afumati a Oanei Zavoranu, dupa ce acesta a anuntat ca doneaza toate lucrurile mamei sale, de la haine de blana pana la tacamuri sau tinutele cu care Marioara se imbraca in emisiunile tv. Vedeta le-a pus insa si conditii celor care vor sa primeasca donatiile.

Cei care isi doresc obiectele trebuie sa raspunda unor intrebari dintr-un chestionar si sa... nu fie de etnie roma.

“Voi dona haine, incaltaminte si tot ce a apartinut frumos acestei femei, precum si lucruri pe care poate nu le-a folosit niciodata, avand atat de multe... Vor fi unele obiecte vestimentare extrem de scumpe, cum ar fi: blanuri scumpe din vizon, vulpe polara, raton, astrahan sau chinchilla, precum si zeci de costume cu rochii cu sacouri sau fuste si blazere din materiale scumpe paietete, pe care la fel, le voi dona... apoi vor exista acolo diverse tacamuri din argint 100% cu care mancam, cand rar ne intalneam, fete de masa brodate din borangic si damasc, genti de firma etc... Si la ideea mea tinute celebre, adica exact haine purtate de ea in emisiunile ramase in istorie", a precizat Oana, pe pagina ei de Facebook.

 “Cele care vor intra in cursa pentru castigarea lucrurilor scumpe, vor trebui sa raspunda unui chestionar de maxim 7-8 intrebari, care imi vor arata mie si celor de acasa ca stiu mai multe lucruri petrecute intre ea si mine... Si cred ca e imposibil sa nu le cunoasteti raspunsurile, ca nu dam teste filozofice”, a explicat ea.

“Nu dau la tiganci si tigani nimic... dau la romani care au nevoie si isi doresc... Eu sunt romanca, deci dau romanilor”, a mai scris Oana Zavoranu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare