Vedete din Romania

#oana zavoranu #marioara zavoranu #mama oana zavoranu

Oana Zavoranu, din ce in ce mai apropiata de mama sa

Relatia dintre Oana Zavoranu si mama sa, Marioara , a redevenit una aproape normala. Dupa ce in ultimii ani cele doua s-au certat de nenumarate ori din cauza banilor, ele au ajuns sa discute despre avere fara sa se mai certe.

"Mi-a spus ca vrea pentru prima oara sa se sfatuiasca cu mine in privinta averii, daca sa o vindem, sa o inchiriem... Faptul ca a inceput sa ma faca sa simt ca sunt parte din aceasta avere, care e si a mea, m-a bucurat", a declarat Oana Zavoranu in editia de luni a emisiunii "Agentul VIP", de la Antena 2.

"Acum sa nu creada cineva ca ne pupam toata ziua, ca vorbim mereu la telefon, dar am reusit dupa multi, multi ani sa avem o relatie frumoasa, naturala, civilizata", a adaugat Oana.

In alta ordine de idei, ea s-a declarat deranjata de unele afirmatii recente ale fostului sau sot, Pepe: "M-a deranjat ca este ipocrit. Ceea ce m-a scarbit a fost ca, intrebat acum cateva zile care a fost cea mai mare realizare a lui in 2011, a zis 'divortul de Oana Zavoranu'".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare