Vedete din Romania

#oana zavoranu #marioara zavoranu #scandal

Oana Zavoranu, despre mama: "E satanista si vicleana!"

Oana Zavoranu si mama ei au continuat scandalul legat de mostenire in emisiunea lui Dan Capatos. Sotia lui Pepe i-a aruncat cuvinte mai grele ca oricand mamei sale.

"Esti proasta! Esti mai proasta decat, decat... decat moartea esti mai proasta! Esti cea mai penibila persoana. Ma da' nu ti-e rusine sa minti in halul asta?! Nu te mai satura Dumnezeu, hrapareato! Te-ai dus pe 18 si ai dat declaratie, ordinara imputita. Nu mai suport, vreau sa inchida telefonul, asta", a tipat furioasa Oana la mama ei.

Oana s-a ridicat sa plece din emisiune, dar Capatos a linistit-o, asa ca bruneta a ramas in platou pentru a continua cearta telefonica.

"Esti praf! Imi pare bine ca te vede o tara intreaga in ce hal esti de mincinoasa! Tocmai pentru ca e satanista si vicleana, Dumnezeu stii cum te va trasni? De n-ai sa te mai poti ridica de jos! Si ai sa platesti atat de scump, toate aceste minciuni, toate aceste incercari, hahalera ce esti, de a ma face pe mine mincinoasa!", a urlat Oana catre Marioara Zavoranu .

In cele din urma, mama Oanei si-a pierdut cumpatul si i-a raspuns cu aceeasi moneda fiicei sale: "Esti o mincinoasa imputita. Ai innebunit o tara intreaga, demento!".

Bruneta spera in continuare ca va castiga procesul pentru a-si recupera de la mama ei, banii despre care spune ca i-au fost furati.

"Daca lumea nici in acest moment nu si-a dat seama cine este aceasta individa, eu nu mai stiu ce sa demonstrez natiunii romane. M-au injurat telespectatorii, mi-au dat mesaje: ca e pacat. In postul Pastelui va spun atat: daca nici in aceasta secunda, in aceasta seara, nu va desteptati si nu va dati seama cine este aceasta individa, inseamna ca noi romanii ne meritam soarta", a incheiat Oana.

 

Citeste si

Oana Zavoranu blestemata non-stop de catre mama ei

Oana Zavoranu isi acuza mama: "O suspectez sincer de moartea lui tata"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare