Vedete din Romania

#george gavril #ramona gabor #tv #scandal #oana zavoranu #monica columbeanu

Oana Zavoranu continua atacurile la adresa Monicai

Monica Columbeanu a refuzat sa mai comenteze subiectul conflictului ei cu Oana Zavoranu dupa difuzarea emisiunii " Pact cu diavolita " in care prezentatoarea cu temperament vulcanic a dat-o afara din platou. Oana continua insa atacurile la adresa doamnei Columbeanu aproape zilnic in presa scrisa si la OTV.

Oana Zavoranu este inca furioasa pe Monica Columbeanu si nu ezita sa o atace cu orice ocazie. La OTV, vedeta TV a ajuns sa critice si viata conjugala a doamnei Columbeanu.

"Eu, in comparatie cu Monica, sunt fericita cand ma bag in pat, langa sotul meu, Pepe. Eu am un sot tanar, frumos si bogat. De ce as invidia-o eu? Pentru ce?", a rabufnit Oana la postul TV condus de Dan Diaconescu .

Primul iubit al Monicai Columbeanu, pugilistul George Gavril , a venit in apararea ei. Fostul campion olimpic la categoria supergrea nu intelege de ce Oana isi continua atacurile. "E o mahalagioaica. Daca o vad pe strada, o injur, nu stiu ce-i fac. E prea obraznica, prea nebuna", a spus George despre Oana in Libertatea.

Monica Columbeanu nu are insa sustinerea totala a surorii ei, Ramona Gabor. Invitata in emisiunea "Un show pacatos", Ramona a explicat sa s-a simtit prost atunci cand Monica a discutat despre ea in emisiunea Oanei Zavoranu. Mai mult, Ramona crede ca reactia Monicai a fost exgerata: "Nu pot sa spun ca Monica a avut dreptate chiar daca e sora mea pentru ca nu a avut reactia potrivita la momentul potrivit. A avut-o mult mai tarziu!".

 

Citeste si

Monica Columbeanu, "mintita si tradata" de Zavoranu

Oana Zavoranu, porno banane si audienta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare