Vedete din Romania

#oana zavoranu #monica columbeanu #cearta

Oana Zavoranu, bucuroasa de insuccesele Monicai

Oana Zavoranu crede ca ultimele insuccese ale Monicai i se datoreaza. Acest lucru o bucura, pentru ca spune ea, emisiunea in care Moni a fost invitata i-a dat arama pe fata.

Zavo marturiseste ca se bucura ca Moni pierde angajamente si ca este refuzata in diverse proiecte. Sotia lui Pepe a observat ca manechinul a inceput sa piarda contracte, dupa ce s-a certat cu ea, acest lucru fiind, crede ea efectul emisiunii “ Pact cu diavolita ”.

"Am citit in presa ca a fost exclusa de la " Fashion TV Summer Festival", unde a defilat tantosa in anii trecuti. Iar, azi am vazut ca nu a mai fost chemata la Callatis. Spre bucuria mea, recunosc, nu vreau sa fiu ipocrita. Dupa emisiunea mea, cand am si demascat-o, lumea a inceput sa o vada cu alti ochi si acum se vad si efectele”, a declarat Oana pentru Cancan.

Prezentatoarea TV spune ca nu numai Monica a avut parte de ghinioane si insuccese in ultima vreme. Ea a oprit negocierile pe care le purta cu Antena 1, acolo unde ar fi trebuit sa isi inceapa emisiunea din aceasta luna. "Au fost neintelegeri legate de termene intre casa de productie "Mamitzu Production", care realizeaza si " 100% adevarat " si cei de la Antena. Acum negociez cu cei de la Kanal D pentru un nou format si, simultan, cu OTV”, a precizat Oana pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare