Vedete din Romania

#scandal oana zavoranu #oana zavoranu #adela popescu

Oana Zavoranu, atac dur la adresa Adelei Popescu. A uitat de orice prietenie si a facut-o praf. Incredibil ce a spus despre ea

Nu mai este deloc o noutate ca Oana Zavoranu spune mereu ce gandeste. De curand, fosta sotie a lui Pepe si-a lansat o emisiune online, in care ia la bani marunti toate vedetele. Cel mai tare este deranjata de influenceri si de vedetele care promoveaza produse pe retelele de socializare. 

Desi nimeni nu se astepta, in vizorul Oanei a intrat acum Adela Popescu, cu care a fost colega in serialul Numai iubirea. Oana Zăvoranu s-a enervat cumplit după ce și-a dat seama că Adela Popescu promovează diferite firme în mediul online, așa că le-a dezvăluit tuturor ce crede despre blondină, iar fanii au rămas mască.

„Cu ce ne-a atras atenția această familie, cu mocangeală grupa mare? (…) Una bucată fostă colegă de-a mea din Numai iubirea, sora mea care-și lua multă chelfăneală. Și bine am făcut că am caftit-o pe persoană fizică, că ia uite ce face acum, trebuia mai tare cafteala.

(…) Ea tot ce pune pe Instagram, pe Facebook, este mocangeală și reclamă de la A la Z, fără parteneriat plătit, e mocangeală pe față. Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli…cum îți permiți să ai tupeul ăsta, încât să spună că simte și ea nevoia să răsplătească diverse firme care îi trimit de una, de alta… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei.”, a transmis Oana Zăvoranu.

Sursa foto: impact.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului