Vedete din Romania

Oana Zavoranu a lesinat


Energica din fire, Oana nu se gandeste ca drumurile zilnice si noptile nedormite ii pot afecta sanatatea. Vineri noaptea, vedeta si-a speriat sotul, el chemand imediat Salvarea, pentru ca vedeta a lesinat. Pentru ca are in derulare o multime de proiecte pe plan profesional, Oana trece printr-o perioada solicitanta si in acelasi timp stresanta. Saptamana trecuta, s-a derulat inca un “episod” cu mama sa, Marioara Zavoranu . Pe langa asta Oana se afla in toiul pregatirilor pentru startul filmarilor la serialul Razbunarea Oanei, ea si regizoul peliculei, Petre Nastase , punand la punct ultimele detalii in ceea ce priveste actorii si locatiile. Asa se face ca vineri noaptea, la ora 02.44, la numarul de urgenta 112, s-a primit un apel prin care se solicita imediat o ambulanta. La capatul firului, un barbat cu voce ingrijorata si agitata s-a recomandat Ionut Pascu, relateaza Cancan.

Din fericire, vedeta nu a patit nimic grav si si-a revenit la putin timp dupa ce medicii au ajuns la domiciliul celor doi. Acestia au stabilit ca actrita a suferit o cadere de calciu, din cauza oboselii accumulate.

Nu este prima data

Aceasta nu este prima data cand vedeta si-a pus sotul pe jar, in toiul noptii. Toamna trecuta, actrita a trecut printr-o experienta similara, cand a lesinat din cauza sinuzitei netratate. Atunci, medicii i-au facut o injectie cu un medicament antiinflamator si i-au prescris o reteta de antibiotice.

Nraga incidentul

Intrebata daca in noaptea de vineri spre sambata a avut nevoie de interventia salvarii, Oana a sustinut ca nu a chemat ambulanta, nici ea, nici Pepe. Eu am fost vineri seara la Spitalul Polizu, dar nu pentru ca mi-ar fi fost rau. Am filmat un episod cu Mondenii, in care eu sunt invitat special si joc rolul unei asistente. Pe urma am ajuns acasa si la ora doua noaptea dormeam, a sustinut Oana Zavoranu in ultima editie Cancan. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare