Vedete din Romania

#relatie oana zavoranu #oana zavoranu #iubit oana zavoranu

Oana Zavoranu a ajuns la spital dupa ce s-a certat cu iubitul

Oana Zavoranu a ajuns la spitalul Floreasca, in zona primiri Urgente, dupa ce a suferit o criza de nervi. Sambata, 14 iulie, vedeta s-a certat foarte rau cu iubitul sau, Razvan, iar scandalul a afectat-o atat de mult, incat a avut nevoie de spitalizare.

Astfel, a duminica dimineata, Oana a ajuns la Spitalul de Urgenta, intr-o stare deplorabila, cu ochelari de soare pe ochi si imobilizata intr-un carucior cu rotile.

"Era foarte agitata. S-a dus la toaleta de cateva ori si vorbea cu o doamna mai in varsta ceva legat de o cearta. Dupa ce a iesit de la camera de garda, era foarte linistita. Cred ca i-au administrat un calmant", a declarat un martor pentru publicatia Libertatea.

Desi ar fi trebuit sa sarbatoreasca un an de relatie, Oana Zavoranu (38 ani) si Razvan Dumitrescu (26 ani)au avut parte de un weekend agitat. Fosta sotie a lui Pepe a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l impiedica pe iubitul ei sa paraseasca locuinta in care cei doi locuiesc de ceva vreme, insa Razvan nu s-a lasat intimidat.

Bruneta a iesit din casa doar in chiloti si sutien si s-a aruncat asupra masinii lui Razvan, insa, potrivit declaratiilor unui apropiat al sau, "Oana a ramas cu buza umflata in fata casei si cu unul dintre stergatoarele de parbriz in mana".

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare