Vedete din Romania

#scandal #showbiz #viorel lis #oana lis #vedete intern #divort oana lis #divort viorel lis #opinie psiholog

Oana si Viorel, divort din lipsa de sex. Verdictul psihologului!

Un scandal monden face de doua zile furori. Cuplul Oana si Viorel Lis se destrama. Nu in liniste, ci cu scandal, dupa ce fostul edil a fost prins in pat cu o prostituata. Barbatul a explicat de ce a facut acest lucru: Oana se indepartase de el si ii refuza relatiile intime.

Oana Lis s-a hotarat: a plecat de acasa si cere divortul. Nici prin gand nu-i mai trece sa se intoarca la barbatul alaturi de care a trait vreme de 16 ani. Viorel insa spera ca blonda va intelege si va alege sa-i ramana alaturi.

"Am probleme cu circulatia si cu capul, nu cu alte zone"

Sursa foto: enational.ro

"Niciodata nu am pus conditii, niciodata nu am fortat pe cineva sa stea cu mine. Ati vazut ce s-a intamplat. Atat pot sa spun fata de ce s-a intamplat. Ea era indepartata de mine. Eu nu am voie sa o ating pe Oana pentru ca are probleme cu coloana, este bolnava, are depresii. Deci, eu eram cam in plus acolo. Nu am luat in calcul ca s-ar putea imbolnavi asa cand m-am insurat cu ea. Nu eram atat de sigur la inceput, avand in vedere diferenta de varsta, am lasat-o sa aleaga ce vrea. Este alegerea ei daca ar renunta sau nu la mine. Are viata ei, are prietenii ei. Eu am probleme cu circulatia si cu capul, nu cu alte zone", a marturisit Viorel Lis la "Un show pacatos", de la Antena 1.

Oana, insa, crede ca barbatul ar fi trebuit sa ii fie recunoscator pentru grija pe care i-a purtat-o cat timp a fost bolnav si nu sa ii reproseze ca s-a indepartat de el si ca nu ii mai ofera placeri sexuale. "Consider ca am facut tot ce am putut pentru Viorel. Nu cred ca are cum sa imi reproseze ca nu mai facem dragoste, pentru ca eu acum ma simt rau si cand el s-a simtit rau, eu i-am fost alaturi", a marturisit Oana Lis.

Citeste si:

O alta vedeta ProTv, din octombrie la Antena 1. Cine "Danseaza printre stele"

Mega-scandal! Chef Florin Dumitrescu, facut albie de porci: E seful mascaricilor!

6 dive indragostite lulea de barbati necopti

 

Opinia specialistului: "E o problema de fond"

Psihologul Claudiu Ganciu, specializat pe terapia de cuplu, sustine ca la mijloc sunt probleme mult mai profunde. "Faptul ca un cuplu se intelege bine, are o relatie emotionala foarte buna, dar are dificultati in partea sexuala este o situatie raspandita. Daca cineva prefera relatia extraconjugala, aceasta este o consecinta faptului ca in cuplul respectiv exista o problema de fond. Persoana respectiva nu este satisfacuta si incearca prin diferite modalitati sa transmita acest lucru", explica psihologul.

"In cazul cuplului Lis, vorbim despre o problema profunda care nu a aparut azi sau ieri si care, dintr-un motiv necunoscut, a izbucnit acum. Cand spun necunoscut, spun nu numai ca eu nu stiu sau ca cei care urmaresc cazul nu il stiu, dar nici Oana si Viorel Lis nu il cunosc. Pentru ca motivul este inconstient. Ceea ce se vede sunt niste actiuni – el agata o prostituata, ea anunta divortul care sunt numai partea de suprafata a problemelor lor. Aceasta situatie este una frecventa. Oamenii fac niste lucruri de care se simt rusinati, vinovati, angoasati, indoiti, etc., si aceste actiuni par sa nu aiba vreo logica aparenta", mai explica specialistul.

Viorel si Oana Lis mai au insa o sansa, iar aceasta se numeste terapia de cuplu. "Daca ar fi sa fac o recomadare ar fi cea de a face o terapie de cuplu sau macar sa se opreasca din actiuni pentru a vedea ce se intampla in fapt in cuplu. Restul, ca e diferenta de varsta, ca el a fost primar, ca merge la prostituate, ca ea divorteaza, ca au o parte in care sunt compatibili cu modul mass-media de functionare sunt doar povesti interesante sau nu, care vin si trec. Ceea ce ramane este modul in care sufera fiecare", este de parere psihologul Claudiu Ganciu.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare