Vedete din Romania

# copil oana roman #Marius Elisei #sot oana roman #oana roman

Oana Roman, urmarita de ghinion! Ce se intampla cu sotul ei

Oana Roman pare sa nu-si gaseasca linistea. Vedeta, apreciata pentru caracterul ei de luptatoare, se pare ca a intrat intr-o zidie neagra. Sotul ei nu reuseste sa-si gaseasca un job, in ciuda eforturilor depuse. 

Dupa scurta perioada in care Marius a fost plecat, iar Oana s-a descurcat cum a putut cu fetita Isabela si cu dorul de sotul ei, cei doi au decis ca familia sa nu se mai desparta. Insa, daca Oana a reusit sa-si gaseasca un job la Antena Stars, nu acelasi lucru se poate spune despre Marius. 

De altfel, potrivit unor surse citate de presa tabloida, tanarul a si fost la cateva interviuri, insa, nimic nu s-a “lipit” de el: “Sunt urmariti de ghinion, atfel nu imi explic cum de nu si-a gasit nimic pana acum. El este un baiat capabil, muncitor, dornic sa isi intretina familia. Nu este pretentios, are si el o pregatire. Marius este constient ca asa nu se mai poate si ca trebuie sa faca ceva. Momentan, sta acasa si are grija de fetita, atunci cand Oana este plecata la munca”, a declarat un apropiat al familiei Roman-Elisei, pentru CANCAN.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare