Vedete din Romania

#Oana Roman perfuzii #Oana Roman epuizare # oana roman spital #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, pe perfuzii la spital!

Oana Roman a ajuns din nou pe patul de spital! De data aceasta, din cauza oboselii. Fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, a avut o perioada foarte încarcata, care si-a spus cuvantul!


Vedeta a ajuns la epuizare, dupa cum le-a marturisit chiar ea pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat si o fotografie în care apare pe patul de spital.

„Dupa un eveniment reusit si o perioada solicitanta fizic, dar mai ales psihic….bateriile mi s-au cam descarcat si am ajuns unde nu-mi doream. Multumesc prietenilor care au fost azi alaturi de mine la evenimentul pe care l-am organizat! Pana maine ma refac eu si pregatesc un nou eveniment”, le-a explicat Oana Roman prietenilor ei virtuali.

 

“Am avut probleme in cuplu, am avut probleme cu munca, am avut probleme cu mama, ca am o matusa care este grav bolnava. Sunt foarte multe lucruri care s-au adunat si am facut foarte multe evenimente in ultima vreme. Eu muncesc singura si asta m-a solicitat foarte tare. Doamna care ne ajuta cu Isabela a trebuit sa plece de urgenta pentru ca are o problema de familie. trebuie sa am grija si de Isabela. Am obosit si eu, ca sunt si eu om, din carne, din oase. Nu sunt din fier. Am momente cand obosesc foarte tare. Si am avut o mica cadere de oboseala, de stres, dar medicii m-au tratat foarte bine si le multumesc ca m-au primit asa noaptea. Mi-au spus ca ar fi mai bine sa raman o noapte ca sa ma pot linisti un pic. A fost o suprasolicitare fizica si psihica. O oboseala cronica, care si-a spus cuvantul la un moment dat. Trebuie sa am grija, sa dorm mai mult, sa am vitamine… Va trebui sa incep din nou sa fac niste sedinţe de terapie psihologica macar odata pe saptamana. Nu pot sa iau nicio pauza. Am angajamente semnate”, a adaugat Oana Roman, la externare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare