Vedete din Romania

#zi de nastere oana roman #fiica oana roman #sot oana roman #vedete intern #oana roman #showbiz #zi de nastere

Oana Roman, mesaj emotionant: "Datorita lui..."

Pastele a fost motiv de dubla bucurie in familia Oanei Roman. Pe langa sarbatoarea religioasa, vedeta TV si-a aniversat si ziua de nastere alaturi de cei dragi. Emotiile au fost uriase.

39 de ani a implinit Oana Roman, care la aceasta varsta se poate declara o femeie implinita. Are un sot tanar si iubitor si o fiica frumoasa foc, pe care o iubeste mai mult decat orice. "De ziua mea nu mi-am dorit nimic in afara de sanatate, liniste si iubire in familia mea. Vreau in schimb sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit, iar familiei si prietenilor ca au fost mereu alaturi de mine, mi-au dat putere si incredere", a marturisit Oana Roman pentru Antena Stars.

Sursa foto: cancan.ro

Cel mai frumos dar pe care l-a primit in viata ramane insa micuta Maria Isabel. "Tin in brate cel mai frumos cadou pe care as fi putut sa-l primesc. Multumesc sotului meu pentru ca are o mare avere: este cel mai bun sot si tata, iar datorita lui eu azi sunt un om fericit si implinit", a mai spus emotionata Oana.

Sursa foto principala: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului