Vedete din Romania

#casatorie Oana Roman #nastere Oana Roman #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, detalii socante despre cezariana: "Chirurgul mi-a deschis toata burta si..."

Au trecut mai bine de noua luni de cand Oana Roman a adus-o pe lume pe fetita sa, Maria Isabela. Operatia cezariana i-a creat atunci mari probleme, insa vedeta TV a evitat sa povesteasca in amanunt ce a patit. Pana acum, cand a decis sa spuna lucrurilor pe nume. Detaliile sunt infioratoare!

Pe 21 februarie, Oana Roman a nascut, insa bucuria aducerii pe lume a primului sau copil a fost umbrita de complicatiile aparute dupa cezariana. Au fost necesare alte trei interventii chirurgicale pentru a o scapa de infectia periculoasa pe care o dobandise. Fiica fostului premier Petre Roman a fost chiar la un pas sa amane nunta si botezul micutei Maria Isabela si a fost chiar in pericol de moarte, dupa cum chiar ea a povestit, intrucat infectia aproape ca i-a perforat intestinul.

Daca initial decisese sa ingroape securea razboiului si sa nu mai vorbeasca despre raul pe care i l-a facut medicul obstetrician care a operat-o, Oana a facut recent marturisiri incredibile.

CITESTE SI:

Baietii rai din viata Mihaelei Radulescu
Legatura incredibila dintre Andreea Esca si Klaus Iohannis
3 prietenii din showbiz despre care nu stiai. Iata in ce situatii s-au cunoscut vedetele!

 


"M-a cusut aproape pe viu"

 

 

Sursa foto: click.ro

"Stiu ca suna oribil, dar prin operatia de cezariana eliminam mult sange si cheaguri! M-am speriat, am sunat doctorul. M-a chemat la control si a zis ca nu e nimic grav ca sa pun gheata in continuare. Degeaba. Au mai trecut doua zile, durerile devenisera ucigatoare, iar sangele coagulat curgea in asa hal incat trecea prin pansament si patam patul", le-a povestit Oana reporterilor wowbiz.ro.

Problemele nu s-au oprit. "L-am sunat iar pe medic si m-a chemat, din nou, la control. A doua oara cand m-am dus la cabinetul lui particular mi-a desfacut un pic operatia, in zona care nu era inchisa, a curatat pe acolo si m-a cusut din nou la cabinet, aproape pe viu, doar cu o injectie de xilina, pentru anesteziere. Am plecat acasa, insa seara, prin operatie a inceput sa curga iar sange. L-am sunat la miezul noptii. Iar m-a chemat la el la cabinet, iar m-a desfacut si m-a cusut la loc. Pare incredibil, dar asta nu e tot. De data aceasta Marius, sotul meu, a fost pe post de asistent. Nu stiu din ce motiv medicul nu a vrut sa mergem la spital, desi eu ii cerusem asta", a povestit Oana Roman.

Fiica fostului premier povesteste ca, intr-un final, si-a luat inima in dinti si a mers direct la spital. "Cand m-au vazut medicii, s-au ingrozit si mi-au spus pe loc ca trebuie sa fiu supusa unei noi interventii chirurgicale. L-au chemat pe «doctorul meu», a venit si, a doua zi de dimineata, iar m-a operat, tot el. Mi-a explicat ca a curatat abdomenul si ca totul este in regula acum", a mai declarat Oana Roman, pentru wowbiz.ro.

Patru zile la reanimare

Nu a fost insa asa cum ii promisese medicul, pentru ca in scurt timp Oana a aflat ceva ingrozitor. "A urmat o a treia operatie majora, facuta de un chirurg foarte bun, despre care pot spune ca mi-a salvat viata. Acum, daca tot ti-am dat atatea detalii, ce mai conteaza unul in plus. La ultima operatie, chirurgul mi-a deschis toata burta si... a inceput sa curete. Interventia a durat patru ore si ulterior am aflat ca s-a ingrozit cand a vazut faptul ca muschiul abdominal fusese, pe romaneste, mancat de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat. Mi-a montat o plasa si am stat patru zile la reanimare. In total, am zacut doua saptamani in spital, ultima data. Era sa mor, a fost ingrozitor, iar doctorul meu ginecolog, cel pe mana caruia ma lasasem cu sarcina, in care am avut atata incredere, cel care mi a facut cezariana si a doua interventie, pur si simplu a disparut. S-a dat la fund si nu mi-a dat un telefon, sa ma intrebe daca sunt bine", a adaugat Oana.


Sursa foto: libertatea.ro

In luna mai, Oana s-a casatorit cu Marius Elisei. Barbatul a fost insa nevoit sa plece din tara in urma cu trei saptamani, pentru a munci in Marea Britanie, intrucat cuplul nu mai facea fata cheltuielilor.

Sursa foto: fashionandbeauty.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare